2777
2789
عنوان

داستان من و خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 66 پست

خلاصه شب نامزدی بدون هیچ حمایتی اومدن. بچه هاشون و عروساشون هم نیومدن . داداشم و زنش که همش موش میدوند نیومد .خانواده شوهرم همه از راه دور اومدن .نامزدی برگزار شد . ماه بعد پولم رو از صاحبخونه گرفتم و تمام خرید رو خودم کردم . هیچ کمکی نکردن .بچه ها و عروس و دامادشون هم تبریک نگفتن وقتی دیدن منو. 

الان سه ماهه ازدواج کردم .متاسفانه جلو شوهرم هم رفتارشون سرده .ولی شوهرم خداروشکر آدم منطقی هست . از زندگیم هم راضیم . ولی زخمی که خانوادم بهم زدن همیشه برام تازست💔💔💔😔😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداشم حتی بهم یه تبریک هم نگفت . برادری که بایستی برام پدری کنه . 😞. خواهرام حتی نگفتن چیزی کم و کسر نداری با اینکه شاغلن. حتی کادویی که مامانم میخواست بده از پول خودم بود . حالا بنظرتون من باید با اینا چطور رفتار کنم؟؟؟

گر با بد، بد کنی، پس فرق چیستهرشب برو برین در خونشون تا صبح سر صبحونه بخورن چهارتا صلواتم برات بفرست ...

دلم باهاشون صاف نمیشه. هربار هم که بخوام برم سمتشون ازشون یه بدی می بینم . جدیدا بچه هاشون بی احترامی میکنن

دلم باهاشون صاف نمیشه. هربار هم که بخوام برم سمتشون ازشون یه بدی می بینم . جدیدا بچه هاشون بی احترام ...

خب جواب بده، بدجور جواب بده، قرار نیست بعد خودشون تو سری خور حرومیاشون باشی

الان شما تو نامزدی هستی؟؟یا یر زندگیت؟؟جهاز چی میشه پس؟چقدر سختی کشیدی . تو این گرونی همه هزینه ها پ ...

من نه رفتم سر زندگیم ... خودم همه چی داشتم. سه سال بود مستقل بودم . هم تو سالن کار میکردم هم دستفروشی ... اجاره خونه میدادم .  خانوادم میدونستن دستفروشی میکنم ولی کاری برام نکردن 😔

من نه رفتم سر زندگیم ... خودم همه چی داشتم. سه سال بود مستقل بودم . هم تو سالن کار میکردم هم دستفروش ...

مهم اینکه سر زندگیتی انشالله شوهرتم خوب باشه و باهات بسازن و خانوادش احترامت کنند ‌‌. محل سگ خانوادتم نزار  

مهم اینکه سر زندگیتی انشالله شوهرتم خوب باشه و باهات بسازن و خانوادش احترامت کنند ‌‌. محل سگ خانوادت ...

شوهرم خداروشکر آدم درستیه... درک میکنه شرایطم رو .خانوادشم دورن ازم 

شوهرم خداروشکر آدم درستیه... درک میکنه شرایطم رو .خانوادشم دورن ازم

خداراشکر.وقتی اطرافیانت روانتوبهم ریختن بابی محبتی هاشون مگه قراره کاری هم بکنی؟! هیچی خودتواروم کن باشوهرت وانشاالله بچه هات زندگیتوبساز.موفق باشی خانم صبوروباهوش

۷۵.۹۲۸۰
خداراشکر.وقتی اطرافیانت روانتوبهم ریختن بابی محبتی هاشون مگه قراره کاری هم بکنی؟! هیچی خودتواروم کن ...

فدات شم . بله خداروشکر الان آرامش دارم ‌. پسر شوهرمم باهام خوبه . از خانوادمم تا میتونم دوری میکنم بجز مادرم که واقعا مهربونه