2777
2789
عنوان

با دخترعمم چطوری صمیمی بشم

178 بازدید | 24 پست

ما چندین شال باهم ارتباطی نداشتیم چون خانواده ها قهر بودن 

الان خونشون هستم چطوری میتونم باهاش صمیمی بشم

خیلی دخترخوبیه دوس دارم باهاش حرف بزنم ولی نمیدونم راجب چی بگم 

ایده ای ندارین شما؟

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایده ام اینه از فامیل دوست در نمیادتجربه شخصیخودتو بگیر

من از همه فامیل هام متنفرم ولی این خیلی خوبهههه خیلی  

کنار هم نشستین؟ اگه کنار همید که میتونی درمورد تحصیل بپرسی یا مثلا تعریف کنی بگی چقد خوشگل شدی اینا بعد کم کم سر بحثو باز کن

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

شماره شو سیو داری؟

اگه نداری شماره شو بگیر هر از گاهی کلیپ فان و...براش بفرس کم کم سر صحبت و باز کن  اگه اونم تمایل داشته باشه و همراهی کنه دوباره رابطه صمیمی شکل میگیره

برو بشین کنارش از صحبتای معمولی شروع کن از درس یا کار و … بعدم شماره همو بگیرین یا تو اینستا فالوش ک ...

شمارش رو گرفتم اما اینستاگرام روم نمیشه چون خودم توی پیجم چیزی نمیزارم .

از لحاظ درسی هم خیلی باهم فاصله داریم اون نخبه هست داره برای ارتقا میخونه و من درسهای دبیرستان رو افتادم 😂😂

کنار هم نشستین؟ اگه کنار همید که میتونی درمورد تحصیل بپرسی یا مثلا تعریف کنی بگی چقد خوشگل شدی اینا ...

آره میخوام تعریفش کنم