2777
2789

ما خودمون خرجمون متفاوت هست ۳ نفریم یه تو دلی هم دارم که بیاد میشیم چهار نفر ، مستأجر نیستیم پس انداز مون هم در حال حاضر یه قرعه کشی هست ماهی ۴ میلیون ،۴۰ میلیون🥲 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

من خودم شاغل نیستم شوهرم شاغله 

و در آمدش هم خلاصه میشه در ۶۰ ۷۰ ۸۰ در ماه 

حدودا ۳۰ ۳۵ هم خرج ماهانمون میشه ۴ نفریم 

۱۲ میلیون خرج منو دخترم و پسرم رو هم 

بعد ما مثلا یهو ۱۰ ۱۵ میلیون می‌بریم بازار و فروشگاه خرید میکنیم برای یک ماه 

برای پس انداز هم سکه و اینا میگیرم 

و الان هم برای پس انداز داریم یه خونه تو شمال میخریم فعلا همین طوری هستیم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلا خرجم پایینه. خرید خیلی کم میکنم. البته دیگه بحث بچه و اینا برام صدق نمیکنه دیه🙃

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
من خودم شاغل نیستم شوهرم شاغله و در آمدش هم خلاصه میشه در ۶۰ ۷۰ ۸۰ در ماه حدودا ۳۰ ۳۵ هم خرج ماهانمو ...

اوه چه خوب 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حقوقتون چقدره؟؟؟؟والا من نمیتونم به دومی فکر کنم هم سنم بالاست هم مخارج

۲۳ ۲۴ میلیون 

من با خودم شرط کردم خونه بخریم بعد دومی رو بیارم همین کارم کردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲۳ ۲۴ میلیون من با خودم شرط کردم خونه بخریم بعد دومی رو بیارم همین کارم کردم

خوبه عزیزم 

ببین ماهی سکه ی گرمی بخر بزار کنار ، نتونستی پارسیان بگیر.حقوق همسر من خیلی کمه ، خونمون ۵۰متره

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

درامد خودم پونزده،همسرم سی،یک اجاره هم میگیریم ده تومن،

از درآمد خودم و همسرم تقریبا ده با اون اجاره پس انداز میشه بقیش خرج،حالت با شرایط گاهی تغییر میکنه مثلا بیشتر پش انداز میشه،

حداقلش اینه،

چهار نفریم ،دوتا بچه دارم،یکیش بزرگ هست و بیشتر خرج برای اونه

خوبه عزیزم ببین ماهی سکه ی گرمی بخر بزار کنار ، نتونستی پارسیان بگیر.حقوق همسر من خیلی کمه ، خونمون ...

خورد خورد طلا میخرم اره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم شاغلم خرج خونه با همسرمه دقیق نمیدونم چند در میاره چند خرج میکنه وای خودم سالی که گذشت تونستم ۱۰گرم طلا خورد خورد بخرم بیشتر در توانم نیست همسرم هم پس اندازشو سکه  میخره بیشتر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

من دوتاقرعه کشی خونگی دارم یکی ۶۰که اسمم دراومدطلاگرفتم یکی دیگه هم درماه دیگه درمیاد۴۰اونم طلامیخرم این قرعه هاچندماه دیگه تمام میشن بعدیه ۱۰۰تومنی مینویسم

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن