2777
2789

لطفا اگه انجام ندادید یا اگر از کسی نشنیدید نیاز نیست جواب بدید      فقط اگه خودتون تجربه کردید یا شنیدید  بگید    الکی بود یا واقعی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارسال ب نیت اینکه بدونم رتبه ام چند میشه انجام دادم. تراز کلم رو ی مقدارش دیدم. ولی کامل نبود. باید با اعتقاد خیلی کامل انجام بدی. اینم اضافه کنم ک اون شب با لاک انجام داده بودم ولی خب ی مقدار از تراز کلم حس کردم توی خواب( ۷ هزار و خورده ای بود توی خواب ولی دقیق متوجه نشدم چند بود).تراز کلمم پارسال ۷هزار و خورده ای بود

من پارسال ب نیت اینکه بدونم رتبه ام چند میشه انجام دادم. تراز کلم رو ی مقدارش دیدم. ولی کامل نبود. ب ...

واای پس یعنی واقعا جواب گرفتی؟ میشه خواب ات تعریف کنی؟

شاید چون سر شب به  حدودی شدن رتبه ات به ۷ هزار فکرمیکردی اینجوری   شد   نه؟

کودوم دستور اش انچام دادی توضیح میدی

واای پس یعنی واقعا جواب گرفتی؟ میشه خواب ات تعریف کنی؟شاید چون سر شب به حدودی شدن رتبه ات به ۷ هزار

اره تقریبا.  نه والا اصلا ب ۷ هزار فکر نمی کردم. ‌به ۲ یا۳ هزار فکر میکردم ک نشد.  همین ک گفتم بود انگار ی نفر بهم عدد ۷ هزار و خورده ای نشون داد. چنتا سوره مثل زلزال رو ۷ بار بخون قبل خواب. امسالم امتحان کردم شب امتحان عربی نهایی م. ی عدد رو حس کردم ولی مطمئنم ابن عدد تراز کل من نمیشه برای امسال. نا خود آگاه توی خواب این عدد رو بهم نشون دادن انگار. نمی دونم برا چی بود این عدد ک امسال حس کردم توی خواب

من با معشوقم ی کم میانه مون شکرابه ، ولی درازتباطیم اما نه مثل قبل، به نیت اینکه ببینم اشتی داریم یا نه مهرم ب دلش میفته یا نه کشف مطلب کردم، شبش خواب دیدم یه خانم سینه هایش معلومه و سینه راستش بزرگ و نوکش اویزنه و یه بادکنک نارنجی دستشه میکنه فرو در سینه اش، تعبیر سینه خوب بود بد نبود حالا ربطی ب کشف داره؟ کسی میدونخ؟