2777
2789

فیفول ک قرص آهنه سه ماه اول ممنوعه خوردنش

فولیک اسید ویتامین ب۹ یا همون فولاته

ربطی ب هم ندارن این دوتا

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی که دکتربهت داده بخور .الان زوده واسه ففول .همون فولیک اسیدروبخور

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فیفول ک قرص آهنه سه ماه اول ممنوعه خوردنشفولیک اسید ویتامین ب۹ یا همون فولاتهربطی ب هم ندارن این دوت ...

تا الان پنج روزه ک میندازم دیگه قطع میکنم ...ضرری نرسونده ؟😭

دکتر تجویز کرد برای تشکیل قلب جنین سیستم های عصبیش فولیک اسید واجبه ولی من سرخورد ففول میخورم ب جای ...

فولیک اسید ی ماده اس اما ففول همه اهن داره هم فولیک اسید و اهن داخلش ممکنه برای جنین ضرر داشته باشه 

ب هیچ عنوان سرخود کاری نکن وقتی حامله ای 

حتی استامیفونم باید با دستور پزشک بخوری 

دکتر تجویز کرد برای تشکیل قلب جنین سیستم های عصبیش فولیک اسید واجبه ولی من سرخورد ففول میخورم ب جای ...

عزیزم فولیک اسید با آهن فرق داره و سرخورد نخور اصلا نباید آهن بخوری ففول آهن داره فولیک اسید آهن نداره و واجبه

وااا این چ کاریه😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
تا الان پنج روزه ک میندازم دیگه قطع میکنم ...ضرری نرسونده ؟😭

ب بچه ضرر نمیرسونه ولی باعث سقط میشه 

تا الانم هیچی نشده انشاالله دیگه خدا بهت بخشیده اتفاقی نمیفته

نمیدونم چ فکری کردی سرخود این تصمیمو گرفتی ولی دیگه از این کارا نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
من کم خونم قبل بارداریمم مصرف میکردم گفتم همونو ادامه بدم ب جای فولیک اسید

فولیک اسید ب کم خونی ربطی نداره

از نقص های جنینی جلوگیری میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
2810