2777
2789
عنوان

هیچ وقت به هیچ کس فرصت دوباره ندید

129 بازدید | 8 پست

متاسفانه به عنوان کسی که بارها توی زندگیش به همه فرصت دوباره داده باید بگم ک ذات ادما تغییر نمیکنه شاید یه عده الان بیان بگن نه فرق داره ولی باور کنید ۹۹ درصد فرقی نداره کسی ک یه بار ولتون کردع باز هم این کارو خواهد کرد پس هیچ وقت این ریسک رو نکنید ک نه این فرق میکنه باور کنید هیچ کسی فرقی نمیکنه به عنوان کسی ک اندازه موهای سرش توی زندگیش تجربه کسب کرده دارم اینو میگم چه رفیق چه رل چه هر چیزی کسی ک یع بار ولتون کرد و رفت (اگه خودتون بی تقصیر بودید) باور کنید لیاقت فرصت دوباره نداره. وای چقدر حرف زدم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ماجرااینه من یکیو دوسدارم ولی بنا ب دلایلی نمیتونیم باهم باشیم واینده ای باهم نداریم بخاطر همین توافقی ازهم حداشدیم ولی بعداز ی ماه زیر قولمون میزنیم...اینا فرصت دوبارس؟

خب ماجرااینه من یکیو دوسدارم ولی بنا ب دلایلی نمیتونیم باهم باشیم واینده ای باهم نداریم بخاطر همین ت ...

عزیزم چرا میخوای با کسی بمونی که اینده ای باهاش نداری؟ میدونی وابستگی برای دخترا سخت از پسرا هست و میدونستی بیشترین اسیب یه رابطه رو بعد از جدایی دخترا متحمل میشن و اینکه یه اقا پسر اگه ۴۰ ساله هم بشه دختر بیست ساله هم میتونه بگیره ولی معمولا خانوما اینجور نیستن و تا یه سنی شرایط مناسبی برای ازدواج دارن امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی و کمکت کنه گلم

خب ماجرااینه من یکیو دوسدارم ولی بنا ب دلایلی نمیتونیم باهم باشیم واینده ای باهم نداریم بخاطر همین توافقی ازهم حداشدیم ولی بعداز ی ماه زیر قولمون میزنیم...اینا فرصت دوبارس؟

عزیزم چرا میخوای با کسی بمونی که اینده ای باهاش نداری؟ میدونی وابستگی برای دخترا سخت از پسرا هست و م ...

حق باشماس منم بخاطر از دست ندادن فرصت ها از خانم خاستم تموم کنیم...ولی جعتمون مصمم نیستیم و مداوم قانون شکنی میکنیم

حق باشماس منم بخاطر از دست ندادن فرصت ها از خانم خاستم تموم کنیم...ولی جعتمون مصمم نیستیم و مداوم قا ...

😅😅عع من فکر کردم شما خانومید

بهتره به یه مشاوره یا روانشناس مراجعه کنید شاید بهتر بتونن کمکتون کنن 

عزیزم چرا میخوای با کسی بمونی که اینده ای باهاش نداری؟ میدونی وابستگی برای دخترا سخت از پسرا هست و م ...

حق باشماس منم بخاطر از دست ندادن فرصت ها از خانم خاستم تموم کنیم...ولی جعتمون مصمم نیستیم و مداوم قانون شکنی میکنیم