سلام دکتر بهم گفته یه کوچولو تنبلی تخمدان دارم گفت بابد ۱ سال اقدام باشی بهت قرص بدم ولی به دکترم گفتم دوست دارم زودتر بچه دار بشم بهم قرص لتروزول داد هنوز پری نشدم استفاده اش کنم
روزی دوتاس میشه روزی یکیشو کلومیفن بخورم یکیشو لتروزول ؟؟؟ دوست دارم دوقلو باردار بشم بنظرتون مشکلی نداره چون میگن قرص کلومیفن درصد دوقلو داشتن بالا میبره
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
نه عزيزممن خودم توي سيكل پريودم قرص خودمبعدش ٣ روز امپول زدم بعد سونو شدم بعد ازادسازيهر دكتر متناسب ...
من درد تخمک گذاری دارم و نمیدونم طبیعی میتونم نی نی بیارم یا ن ولی انقد دوقلو دوس دارم و از بچگیم دوست داشتم دلم میخواد قرص ایناها بخورم که انشالله دوقلو بشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سخته خیلی ام سخته ولی لذتش بیشتره به بچهات نگاه کنی لذت ببری بزرگتر بشن باباشون از در بیاد داخل بپرن ...
بله همینطوره شیرینی خیلی قشنگی داره مخصوصا که همسر خیلی مهمه که همراه باشه ...منم با دارو کلومفین دوقلو شد البته رو من لتروزول ج نمیداد ...من عاشقشونم جونم براشون میره درسته همسرم مادرم همیشه کمکم هستن اما بسیار بنظرم سخته البته که خدا توانش میده ولی خب لطفا فکر نکن اسونه چون زمانی خودم اینطوری فک میکردم از همون بارداری بگیر تا ب بعد همونجوری که شیریناش دوتاس ولی مریضیا و سختیاش باهمه ولی انشاالله خدا بهت دوقلو بده 🥰
بله همینطوره شیرینی خیلی قشنگی داره مخصوصا که همسر خیلی مهمه که همراه باشه ...منم با دارو کلومفین دو ...
دوقلو باشه خودم دربست نوکرشونم البته نه همیشه ها به وقتشم تربیتشون لازم تا وقتی بچه ان سخت نباید گرفت از یه سنی به بعد باید بهشون یاد بدی چه کاری خوبه چه کاری بد ولی خب در کل همه سختیاشم به جون میخرم
نمیشه کلومیفنم بگیرم روزی یکی کلومیفن بخورم و ۲تا لتروزول🥲
دوقلو باشه خودم دربست نوکرشونم البته نه همیشه ها به وقتشم تربیتشون لازم تا وقتی بچه ان سخت نباید گرف ...
هرکی تصمیم میگیره مادر بشه قطعا برای تربیتشون هم باید وقت بذاره دیگه وگرنه چ مادر شدنی ....بهتره با پزشکت مشورت کنی در مورد دارو چون کلومفین ممکنه کیست بیاره