2777
2789
عنوان

سر زبون داراااااا بیاااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه مامانت وکیل نیست ؟ وکیلا که ماشالا سر زبونشون خوبه 🤔😁

مروارید جون ب پارتنرم پیام دادم میدونی دلتگی چیه اونجا که محمود درویش میگه دلتنگی آن است که جسمت نتواند به‌ آن‌جایی برود که جانت به آنجا میرود اینم گفت قربونت برم من محمود درویش غلط کرده شما هر وقت دلت بخواد میتونی بیایی انجایی که جانت میرود 😉💙

الانم خونست چی بگم در جوابش

مروارید جون ب پارتنرم پیام دادم میدونی دلتگی چیه اونجا که محمود درویش میگه دلتنگی آن است که جسمت نتو ...

دیوونه رسما گفتی که دلم میخواد بیام پیشت 🤭بلایی سرت نیاره 🤭زیادی پیاز داغشو زیاد کردی 🤭یعنی الان میخوای بری پیشش؟ یا نمیخوای بری پیشش؟ 

متوجه نشدم میخوای پاشی بری؟

ن گفتم دو دقیقه دیگه پیشتم جیگر🫦💦 از طرف محمود درویش این حرفو زدم اینم گفت خیلی عرق کرده بودم عشقم رفتم ی دوش گرفتم تا خیلی شیک در خدمت ه محمود درویش باشم قربونت برم 😅😂

چی بگم

ن گفتم دو دقیقه دیگه پیشتم جیگر🫦💦 از طرف محمود درویش این حرفو زدم اینم گفت خیلی عرق کرده بودم عشقم ...

خب میتونی یه شعر دیگه از محمود درویش براش بگی یا اگه دیگه نمیخوای بحثو ادامه بدی ، بگو یه فاتحه خوندن واسه محمود درویش که حموم رفتن نمی‌خواست 

خب میتونی یه شعر دیگه از محمود درویش براش بگی یا اگه دیگه نمیخوای بحثو ادامه بدی ، بگو یه فاتحه خوند ...

گفتم پس با این تمایلی ک خودتم داری فک نکنم محمود درویش بزاره برا من چیزی ازت بمونه😐💦 ک میگه عزیزه دلم همسرت جنگیه 

مطمعن باش من نمیزارم چیزی از محمود درویش بمونه و گفت من تمایلاتم ب تو ختم میشه چی بگممممم خداکنه آنلاین باشی

گفتم پس با این تمایلی ک خودتم داری فک نکنم محمود درویش بزاره برا من چیزی ازت بمونه😐💦 ک میگه عزیزه ...

ببین الان این حرفات واسه اون این معنی رو میده که دلت رابطه ج....میخواد ، الان من که نمیشناسمت که رابطتون در چه حده ، چی بگم بهت ، فقط متوجه هستی که چی داری بهش میگی؟

آها ، خب پس نامزد کنید دیگه محمود درویش رو بیشتر از این منتظر نزارین

منتظریم محرم صفر تموم شه بهم گفت من نمیزارم از مموتی چیزی بمونه و تمایلاتم ب تو ختم میشه و مراقب خودت باش بخوام ی جواب دندون شکن بدم بنظرت چي بگم