2777
2789
عنوان

تاخیر تکاملی نوزاد

103 بازدید | 7 پست

دوستان من هیچ تجربه ای ندارم بچه اولم هست کمکم کنید

پسرمن الان ۸ماه و ۱۵ روزشه هنوز نمیتونه مستقل بشینه خودم میزارمش یکی دودیقه میشینه بعد میفته اکثرا هم سرشو میندازه پایین هروقت یچیز بالا نگه میدارم ک سرشو بیاره بالا زود خسته میشه غلت هم دیر زد از ۶ ماهگی؛از ۷ ماهگی هم سینه خیز میره و رو سینه کامل میچرخه ولی چهار دست و پا نمیره‌.بعدم تا همین چن روز پیش نمیتونست رو پاش وایسه تا چن بار گذاشتم حالا خداروشکر میتونه بنظرتون تاخیر در رشد داره باید دکتر ببرم یا نیازی نیست؟ اینم بگم ماشالله سنگینه مامانم میگه سرسنگینه واس همین تنبله. چ غذایی بهش بدم واس تقویت عضلاتش؟

گیر نده بچه با بچه فرق داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بعضی بچه ها اینطورنیکی ۹ ماهگی راه میفته یکی یه سال و نیمهر دو هم سالمن

اخه من نگران گردنشم ک سخت بالا میاره این یعنی هنو گردن نگرفته؟ میشه تا این سن عضلات گردن قوی نشده باشه؟

نه بابا. من پسر بزرگم تپلی بود رشد حرکتیش هم دیر بود.

الان کوچیکه نرماله همه چیزش زودتره و راحت تر به تعادل میرسه.

صبور باش طوری نیست.

ولی دکتر می بری این مورد هم بگو که اگر نیاز به مکملی ویتامینی چیزی هست براش تجویز کنه

عیب رو بچه نزار بچه با بچه فرق داره پسر من ۵ماهگی غلت الانم ۶ ماهشه سرشو بلند میکنه ولی نمیتونه بشینه کمکی میزارم   ب مرور خودشون راه میوفتن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

سخت نگیر اینا به ژنتیک ربط داره ولی تجربه خانوادگی من میگه اگه بچه رو زیاد بغل نکنی وبیشتر رو زمین باشه وخودش برای حرکت تلاش کنه زودتر راه میوفته حتی گهواره هم بچه رو تنبل میکنه هر روز هم بدنشو ورزش بده بزا عضلاتش قوی بشه 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم