یه کلاس میکاپ رفتم دورش ۸ تومنه بعدش گفت که اقساطمون ۱۲ ماهس منم رفتم دیگه تا اومدم وسایبمو بخرم و اینا شد یه ۶ جلسه حالا میگه اا الان باید پول میدادی راستشم بگم واقعا کلاسای استانداردی نداشت و اگر برگردم عقب نمیرفتم .الان گفتم بقیشو نمیام پول همین ۶ جلسه رو نیدم که میگه باید ۶ ملیون بدی چیکار کنم؟
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه والا یچیزایی شرتی شپکی توهم توهم یاد میده از پوست جهش میدع به چشم
ب نظرم پول خرج نکنید پیج های خوبی دیدم و یوتویوب هم یه خانومه از همون اول و پایه رو قدم ب قدم یاد میده و من خیلی چیزا یاد گرفتم ازش
این دوره ها ک رفتی اکثرا بیشتر برای جمع کردن پول هست و زیاد تعصب کاری ندارن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
تنها چاره ات اینه بگی نه همونقدر ک اومدن همون مقدار هم پول کلاس میدم و ندارم و ندارم
ب نظرم پول خرج نکنید پیج های خوبی دیدم و یوتویوب هم یه خانومه از همون اول و پایه رو قدم ب قدم یاد می ...
سلام میشه اسم پیج یوتبوب رو بگید؟
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)