2777
2789
ولشون کن بابا به حس شیشم شانسیه مسخره اعتقاده دارن ولی به ماه و روزی که به دنیا اومدن و انرژی جهان ه ...

همینو بگو اخه طرف حس ششم داشت الان وضعش اون نبود ک میدونست سرنوشت خودش چیه

ولشون کن بابا به حس شیشم شانسیه مسخره اعتقاده دارن ولی به ماه و روزی که به دنیا اومدن و انرژی جهان ه ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واوووووو😃🤭😁 خدایا مرداد به به منم دارم درمورد شما تحقیق میکنم اتفاقا 😁 میخوام یه پسر مردادی کنار ...

بیین جون من مراقب باش مردادیا هرچقدم خوب باشن ب همون اندازه ام خطری ان🤣🤣

اولا من مجردم و بعدش غلط کنم روزی دست روی زنی بلند کنم . مادر خدابیامرزم منو‌‌ اینجوری بزرگ نکرده . ...

روح مادربزرگوارتون شاد

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
زن واقعی هم کم یاب شده دارم میبنمبه همون نسبتی که مرد واقعی کم شده ..دختره فردا ازدواج کاسب مهریس می ...

دختری که ولقعا دوست داشته باشه و علاقه دو طرفه باشه 

هیچ وقت اینکارو نمیکنه مگه اینکه اقاعه دیگه ادم سابق نباشه

میخندم به وجود پوچتون ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697

راستی یه چیز باحال کشف کردم خیلی عجیبه 

یه کاغد برمیدارم و یه خودکار آبی ساده ، بعد شروع میکنم نوشتن ، مثلا مینویسم خصوصیات پارتنر من ..... 

بعد میرم بیرون یا با دوستام یا خودم همینجوری میرم ، یه اتفاقی میوفته خیلی اتفاقی همون ادم میاد جلوم سبز میشه 😁🤭

خیلی عجیبه حتما امتحان کن ولی دقت کن چی مینویسی ، من همیشه یه جاییشو اشتباه میکنم براهمین مجبور میشم طرفو رد میکنم