2777
2789

بچه در مورد رابطتون سوال بپرسین راهنماییتون کنم 

مثلا مشکلاتی که تو رابطه دارین 

و اینکه چند تا چیز یاد گرفتم میخوام بهتون بگم تو قرار های اول چطوری لوند باشین و مرد های خوب و به خودتون جذب کنین 😁 اومدیننن بگین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها دیدین خیلی از روزا کسلیم ما دخترا یا انرژی کافی نداریم یا خشم داریم تو وجودمون ؟ 

باورتون میشه انرژی زنانه چقدر میتونه رو این موضوع موثر باشه حالا بهتون میگم ..

چقدر رک حرف میزنی تو بنظرم خیلی بی حیایی ینی چی تو قرار اول ؟ ینی چی نظر مردا رو جلب کنین؟ خجالت بکش جمع کن خودتو 

هم زندگی های پاک و معصوم ما خانوما رو هم همین دخترای هرزه خراب کردن برو گمشو انقد بدبختی ک چشمت دنبال یکیه ک بیاد تو رو .... 

معلومه😏

مردی ک واسه زن و بچش تو خیابون داره میره سرکار اگه همبن دختر های هرزه با عشوه های خرکي سر راهش ظاهر نشن دیگه هیچ زندگی خراب نمیشع البته مردا هم بابد سعی کن ب این خرای احمق محل ندن اینقدر عر عر میکنن 

خدا ازتون نگذره ک هزار مادر و بدبخت می‌کنید از گمراه شدن پسرش اه دل اون مادر را گریبان گیرت میشه بشین ک ببین

بچه ها دقت کردین چرا کارکترای فیلم و سریالا و رابطشون انقدر برامون جذابه و خوشمون میاد از اون کاپل ؟ مثلا فیلمای ترکی 

بخاطر اینکه کارکتر زن کاملا تو انرژی زنونست 

و کارکتر مرد کاملا تو انرژی مردونه 

اون زنه اون لطافت و زیبایی و داره اون مرده هم مردونگی داره 

جنس زن و مرد تفاوتای خیلی زیادی باهم دارن و جزئی ان 

گاهی وقتا ما خانوما احساس خستگی می‌کنیم تو وجودمان انگار ک کسلیم 

چون تو انرژی قرار میگیریم که مال جنس زن نیست 

روحمون آزرده میکنه 

مثلا الان چن تا مثال میزنم براتون 

غیبت کردن به شدت انرژی زنانتون و میاره پایین و حال خوب زنونگی و ازتون میگیره

فضولی کردن و کنجکاوی کردن ، باور کنین ما تو ی سری مسائلی تا به حال تو زندگیمون کنجکاوی کردیم که واقعا نیازی نبوده بدونیم یعنی در واقع چیزی بهمون اضافه نمیکنه و این زیاد دونستنه بهمون ضرر میزنه و اخبار دنبال کردن 

ی انرژی منفی زیاده که روح و قلب پاک ی خانوم و بهم میزنه 

( البته این دو موردی ک گفتم زن و مرد نداره ) 

خشمگین بودن و عصبانی بودن ، فحاشی کردن به شدتتتتت انرژیتون و پایین میاره و زنونگیتون و از بین میبره 

البته نمیگم که هیچ وقت ناراحت و عصبی نباید بشین 

اما باید یک روحیه زنونه توی خودتون حفظ بکنین اما باید کنترل بکنین 

کنترل کردن از انرژی زنونه دورتون میکنه باید ی حالت خونسرد و رهایی داشته باشین نسبت به مسائل 

اکثر مواقعی ک این حسا میاد سراغتون باید به خودتون رسیدگی کنی چه پوششی و چه آرایشی و بهداشتی و … 

شادی ، مهم ترین نکته ی ی خانومیه که انرژی زنونش بالاست 

لبخندتون خیلی قشنگ و مهمه 

اصلا زن خلاصه بخوام بگم یعنی لطافت یعنی ظرافت یعنی روح یعنی عشق یعنی چراغ یه خونه 

شما تک تکتون به صورت ذاتی الهی و لوند و جذاب و دوست داشتنی هستین 

خدا جنستون اینجوری آفریده 

چقدر رک حرف میزنی تو بنظرم خیلی بی حیایی ینی چی تو قرار اول ؟ ینی چی نظر مردا رو جلب کنین؟ خجالت بکش ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

چرا آنقدر به من توهین کردی؟ 

تاپیک من و بخون تا متوجه بشی منظورم چیه