2777
2789
عنوان

مادرشوهررومخ

180 بازدید | 13 پست

مادرشوهرم به همه دروغ میگه ک پسرم فلان کارو واسم کرده یا فلان چیزو واسم خریده میشینه پیش خود من که ازهمه چیز خبر دارم پز الکی میده که پسرم زنگ زده بمن قربون صدقم رفته و ازین حرفا 

بنظرتون چه رفتاری مناسبه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم واسش سوخت...

معلومه عقده و کمبود داره..

اتفاقا بهش محبت کن بگو اره شوهرم خیلی دوستت داره مامان خوبی هستی براش که انقدر دوستت داره...سعی نکن باهاش بجنگی...بگو خداروشکر سایه اتون بالا سرمونه...خدا حفظتون کنه!

سلام جانا یه بقول قدیمیا : گوشتو بکن در یه گوشت دروازه ،اگر بخوای بهش فکر کنی فقط اعصاب خودتو میریزی بهم چکارش داری بزار تو توهم خودش بمونه تو کار خودتو بکن تازه باهاش همراهیم بکن 😉😁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
دلم واسش سوخت...معلومه عقده و کمبود داره..اتفاقا بهش محبت کن بگو اره شوهرم خیلی دوستت داره مامان خوب ...

اخه همچین دل خوشی ازش ندارم خیلی عقده ای و بدبخته دخترشم مثل خودش

سلام جانا یه بقول قدیمیا : گوشتو بکن در یه گوشت دروازه ،اگر بخوای بهش فکر کنی فقط اعصاب خودتو میریزی ...

اره واقعا بعضی وقتا دوست دارم پیش همه خرابش کنم ولی باز دلم میسوزه

اخه همچین دل خوشی ازش ندارم خیلی عقده ای و بدبخته دخترشم مثل خودش

خودت داری میگی عقده ای و بدبخت...بزار با این حرفا دلش خوش بشه احساس خوشبختی کنه...انرژی مثبتی که بهش میدی بهت برمیگرده...این جور ادما مشکل دارن ...

خودت داری میگی عقده ای و بدبخت...بزار با این حرفا دلش خوش بشه احساس خوشبختی کنه...انرژی مثبتی که بهش ...

مرسی از نظرت عزیزم اره واقعا فکر کنم باید این کارو کنم