2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه دارم یه دونه،بخاطر همین بچم دودل شدم تو طلاق

منم تو این برزخ گیر افتادم.هیچ پشتوانه ای بعد طلاق ندارم،از طرفی واقعا از ته دلم میخوام آدم بشه و جدا نشیم.من خودم پدرم زن دوم گرفت و هیچ وقت برای ما پدری نکرد نمیخوام بچم به این درد گرفتار بشه

پس جوونی خودم چی،تا کیی باید تحمل کنم

این نظر منه ادم دبگه وقت بچه دار میشه باید بمونه پای کاری ک کرده مامان ماهم جوونیش ب خاطر ما حیف شد ی روز خوش ندبد امیدوارم الان جاش بهشت باشه دنیا همینه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

اگر شرایط جدا شدن داری. و واقعا میخوای جدا بشی هم باید خیلی کارا بکنی. مثلا اول پول و طلا و مدارکتو ببر یواشکی خونه مامانت. توی چند سری لباس و وسایل ضروری رو ببر جوری که نفهمه. تا تونستی هم ازش پولی چیزی بگیر. بعد بشین باهاش حرف بزن. اگه آدم نشد و دعوا شد آنوقت با خیال راحت برو. آخه دعواتون که بشه هیچکدوم از اینارو نمیزاره با خیال راحت ببری سر هر کدوم جنجال داری. ( فکر همه جارو بکن. ببین بعد جدایی راحت‌تری یا الان؟ به فکر بچتم باش.) 

لیاقت هرکس مشخصه بذار بره

کاش همه چی انقدر ساده بود اگه عاشقش نبودم جدا میشدم و تو این برزخ نمیموندم میدونم سرزنشم میکنید ولی من هنوز این آدمو دوست دارم به همه دنیا میتونم دروغ بگم ولی به خودم که  نه واسه همین دارم زجر کش میشم کاش  راهی بود کاش میشد دل کند

اگر شرایط جدا شدن داری. و واقعا میخوای جدا بشی هم باید خیلی کارا بکنی. مثلا اول پول و طلا و مدارکتو ...

بمونم(مطمعنممم که هیچ وقت دست ازکاراش برنمیداره)همش فکر و خیال میکنم،باورت میشه امروز داره سه روز میشه که ازغصه عذانخوردم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

2810