2777
2789
عنوان

اشکام بند نمیاد چیکار کنم🥲💔

73 بازدید | 16 پست

پارتنرم برای دیدن از شهر دور اومد شهر ما و چند روز اینجا بود و چند بار همدیگرو دیدیم و .... واقعا قشنگ‌ترین خاطراتم رقم خورد:)

اما بعد دیگه اون روزی که مجبور شد برگرده شهرشون قول داد دوباره هر فرصتی یه تونست بیاد پیشم و هم ببینیم 

ولی از اون روز به بعد اشکام بند نمیاد همش وقتی عکس و ویدیوهامونو می‌بینم یا اونجاهایی که با هم رفتیم و تنها میرم اشکم در میاد 🥲💔

می‌دونم دوباره میاد ولی نمی‌دونم تا اون موقع چطوری باید بگذرونم:) 

توی این چند روزی که شهرمون بود هر جایی که من می‌رفتم همراهم بود و حالا خیلی سخته اونجاها رو تنها برم و انگار که یه چیزی کمه 🥺💔

اونایی که توی این شرایط بودن درک می‌کنن من چی میگم:)

چیکار کنم به نظرتون که آروم بشم؟🫠🫠

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍

ت دیگه وابسته ای

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم🥲

درکت میکنم من ازدواجم راهه دور بود، همسرم ک اومد شهرمون یک هفته کلا پیش هم بودیم وقتی برگشت منم روز و شبم شده بود گریه

انقد غصه میخوردم

باهاش در تماس باش

خودتو مشغول کن 

ب مرور درست میشه ولی خیلی سخته بازم میاد و این قضیه تکرار میشه🥲

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿
بعدها زندگی انقد مشکل و بلا و مصیبت سرت میاره که با خودت میگی آخه اینم مشکل بود

آره می‌دونم توی زندگیم واقعاً این شرایط برام پیش اومده که مشکلات خیلی بدی سرم اومده 

ولی توی این مورد نمی‌دونم چرا دارم انقدر احساسی عمل می‌کنما با این وجود که می‌دونم بازم میاد‌ها ولی اصلاً اشکام دست خودم نیست🫠💔

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍

منم لینجوری بودم، الان بعد 14 سال دارم ازش جدا میشم، فهمیدم که من مهرطلب و وابسته بودم و اونم خودشیفته و فریبکار.... حیف واقعا،،، خودتو دوس داشته باش،ابن حالتات بخاطر هورموناته، بعدها متوجه میشی چی میگم

الهی عزیزم🥲درکت میکنم من ازدواجم راهه دور بود، همسرم ک اومد شهرمون یک هفته کلا پیش هم بودیم وقتی بر ...

خیلی خوبه که شما درک می‌کنی من چی میگم 🥺🤍

خودشم میگه نمی‌ذارم این دوری اذیتت کنه انقدر مثل قبل با هم ویدیو کال و ویس کالو چتو همه اینا داریم که نمی‌ذارم دلتنگی اذیتت کنه

همین امروز می‌خوام برم اون جایی که با همدیگه رفتیم می ‌دونم اگه پام برسه اونجا می‌خوام گریه کنم باز 🥲🥲

ازاون مسیرها نرو

مسیری که میگم مثلاً مسیر کلاسی که میرم و باید رد بشم از اونجا 

در کل فقط مسیر نیست 

ساعت‌ها میومد توی کوچمون می‌شست زل می‌زد به در خونمون تا بیام بیرون با همدیگه بریم بیرون 🥲🥲

همه جا باهاش رفتم و حالا تنهایی برم اون نباشه خیلی آزارم میده....

خیلی خوبه که شما درک می‌کنی من چی میگم 🥺🤍خودشم میگه نمی‌ذارم این دوری اذیتت کنه انقدر مثل قبل با ه ...

اره اصن یاد اون موقع میفتم میخام بمیرما😅

ولی انقد وابستگی خوب نیست

من تازه یخوردهههه دارم درست میشم

اونم بعد ی مدت این یخورده هم از بین میره باز

دست خودمون نیس وابسته بشیم دیگ نمیشه هیچ کاریش

ن اتفاقا نری بهتره، خودتو با چیزای دیگ مشغول کن با دوستات برو بیرون با خونواده سرگرم کن خودتو اینطور راحت تر میگذره 

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿
2810