2777
2789
عنوان

عرق نعنا ضرری داره آیا

19 بازدید | 9 پست

من معدم درده بخاطر همین هر روز تقریبا نصف استکان کوچیک عرق نعنا میخورم معدم آروم میگیره خیلی خوبه 

ولی نمیدونم ضرر داره یا نه هر روز خوردنش ؟ 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
من روزی دوبار میخورمنه ضرر نداره

شما برای چی میخوری 

هر بار چقدر میخوری؟

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نکنم چون گیاهیه، نه افزودنی شیمیایی داره نه چیزی

منم مدرسه که میرفتم تقریبا هر روز یه لیوان میخوردم

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
فکر نکنم چون گیاهیه، نه افزودنی شیمیایی داره نه چیزیمنم مدرسه که میرفتم تقریبا هر روز یه لیوان میخور ...

خداکنه آخه واقعا بدونش نمیتونم زندگی کنم😂😁 

مگه مدرسه میرفتی برا چی میخوردی

شما برای چی میخوری هر بار چقدر میخوری؟

من ورم معده دارم برای همین میخورم

هربار یه نصف استکان

البته من طبیعیشو میخورم

خواهرشوهرم خودش عرق میگیره

این آماده ها اسانس داره

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
خداکنه آخه واقعا بدونش نمیتونم زندگی کنم😂😁 مگه مدرسه میرفتی برا چی میخوردی

😁😁

مزشو دوست داشتم برای معده ام هم خوب بود

البته من با نبات میخوردم نه خالی

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اگه متاهلی باعث کاهش میل جنسی میشه

آره ولی اشکالی نداره برام 😂