خانم ها تا حالا شده که دخترتون هی بخواد باباش رو از شما دور کنه و باباش هم به سمت اون بره . و دخترتون به شما حسودی کنه و وقتی میرید سمت شوهرتون دورتون کنه؟این رفتار ها توی دختربچه ها طبیعی هستش یا تربیت غلط
نه نشده اتفاقا برعکسه من همیشه دخترمو میذارم بغل پدرش تا انس بگیره
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه اصلا بلکه بر عکس با رابطه ی خوب ما خوشحال میشن سه تا دارم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
فعلا ک نینی هست اما شوهرم میگه عشق فقط دخترم بعد ب من میگه حسادت نمیکنی😂 اما من کیف میکنم ک اینقدر دخترمون دوست داره
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دختر من که باهم بخندیم هم گیر میده میگه اینجا چه ببره جدا شید ببینم اما شوهرم نرفته سمتش و هی توضیح که تو خانواده همه باید همدیگرو بوس کنن بغل کنن بخندن عین دوربین فقط مارو دنبال میکنه و میگه ماما مال منه