2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست
اخرس قانع شد داره اشتباه میکنه؟؟

والا نه

میگفت انتخاب رشته میکنم ثابت میکنم میشه ولی دلمو شکوندین 

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس ناف بچشونو میفرستادن تا استارتر اون تاپیک بهشون بگه جنسیت بچه بعدیشون چیه😂😂😂😂😂 جز خاطرات فراموش نشدنی من از نی نی سایته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

[QUOTE=348768446]نمیدونم چرا هرچی خوندم عجیب بود هم عجیب خنده دارو گاهی عجیب به شدت غمناک مث اون که چندشب پیش داستان ...[/QUOاین بنده خدا دیگه تاپیک نزد بقیه ماجراشو بگه اخه ترکید اون تاپیکش خیلیا هم نرسیدن به اخرش 

خودم تا اونجا خوندم که خواهرش برد خانه سالمندان

یکی بود میگفت من خیلی زشتم حتی میگفت دندون جلو ندارم افتاده یه پسر خیلی خوشگل تحصیل کرده عاشقم شده ب ...

اون که هنوزم هست و به خالی بندی هاش ادامه میده و همچنان یه عده ساده باور میکنن 

درست‌کردن ماکارانی داخل پلو پز برقی در طبیعت 😐😐😑😑😶😶

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

یکی میخواست عکس سینه شو بزاره که ما تشخیص بدیم بچش دختره یا پسره😐

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
اکثرشون الانم ک کردن گیر دادن همه ب جاری

😂😂

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

یکی تاپیک زده بود انگشت خشکشو نزدیک واژن گذاشته،میگفت میترسم حامله بشم🤐🤦‍♀️تازه میگفت تاحالا نزدیک هیچ پسری ام نبودم ولی میترسم انگشتم باعث بارداریم بشه🤕

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

وای یکی عکس دو دول پسر دوسه سالع اش  فرستاده بود ،نوشته بود ببینین چیز پسرم بزرگه همه میگن خیلی بزرگه 

مگیفت پسرم همش باهاش ور میرع نعوظ داره اینقدی میشه

و منی ک گفتم خاک تو سرت دختر کم سن و سال داریم تو تین سایت ،همه پریدن بهم گفت وای چقد تو بی فرهنگی مگه چیه عکس آلت بچشه 😐😐😐

2810