2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست
خیلی ب اون بنده خدا فکر میکنمیکی دیگم بود ک میگفت ب شوهرم خیانت کردم و با پسره فرار کردم شوهرم فهمید ...

خدایی راست میگی

دوست من دقیقا همین شد دقیقا 

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرشون سمن 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

چند روز پیش یکی تاپیک زد کجای تهران ساکن هستید خدا شاهده ۹۰درصد منطقه یک رو‌گفتن زعفرانیه و فرشته و ....

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چی میگفت

تمام درصداش منفی بود

ترازش شده بود ۳۰۰۰

فکر کرده بود رتبش این شده

۶۱ صفحه تاپیکش جلو رفت باور نمیکرد میگفت که انتخاب رشته میکنم اونم دولتی میخواست

اصلا مجاز به انتخاب رشته نمیشد

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
تروخدا بمنم بگو چی هست ک همه میگن

الویه رو میمالوند به ناحیه خصوصیش شوهرش میخورد 

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

تمام درصداش منفی بودترازش شده بود ۳۰۰۰فکر کرده بود رتبش این شده۶۱ صفحه تاپیکش جلو رفت باور نمیکرد می ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟
2810