بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مرد نیستم ولی با توجه به اونایی که دیدم (چه خواستگارای خودم چه دوستام ) اونایی که درآمدشون کمتره دوست دارن زنشون شاغل باشه اونایی که درامد بیشتر دارن میگن خانه دار
براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)
والا از خداشونه طرف اومده بود خواستگاری دوستم بجای اینکه دوستم بگه تو چی دراوردی و پس اندازت چقدره اون هی ازش میپرسبد که چی داری از خودت ماشین داری یا نه🤣🤣🤣🤣🤣 دوره دوره پرنسسعلیه گلم
مردا اصن بشینن خونه ما میریم کاراشونو میکنیم زحمت نکشن
شغلی که بخواد انجامش خللی در کیفیت زندگی خانوادگی ایجاد کنه، مانع تصمیم برای فرزندآوری باشه و... برام قابل قبول نیست.
ولی اینکه فعالیت اجتماعی داشته باشه، با بست نشستن تو خونه منفعل و راکد نشه و... با یک شغل تفننی و پاره وقت تو محیط امن و خاطر جمع مطلوبه.
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.