2777
2789

الان‌توی‌بیمارستانه‌حالش‌خوب‌نیست‌بستریه‌😭

‌دارم‌نابود‌میشم‌توروخدا‌براش‌دعا‌کنید🙏

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله سر پا ببینیش 

الهم اشف کل المریض 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
2803
2804

سلام عزیزم براشون ۷ تا حمد شفا میخونم هدیه به آقا جانمون 

تا میتونید سوره ی حمد بخون و هدیه کن به مادر امام زمان عج الله و ازشون بخواه از آقاجانمون بخوان شفای مادرتون رو

خیلی تاثیر داره خیییلی

ان شاءالله به حق این ایام عزیز شفای کامل و عاجل

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

2805
مشکلش چیه عزیزم چشم من براشون دعا میکنم

باردار‌بود‌بچه‌۴‌ماهگی‌سقت‌شده‌الان‌۵‌ماهگی‌‌علائمش‌مشخص‌

شد‌حالش‌خیلی‌بده‌‌😭🙏

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

باردار‌بود‌بچه‌۴‌ماهگی‌سقت‌شده‌الان‌۵‌ماهگی‌‌علائمش‌مشخص‌شد‌حالش‌خیلی‌بده‌‌😭🙏

نگران نباش مطمئنم حالش خوب میشه علم پزشکی پیشرفت کرده عزیزم فقط توکلت به خدا باشه

2801