2777
2789

الان‌توی‌بیمارستانه‌حالش‌خوب‌نیست‌بستریه‌😭

‌دارم‌نابود‌میشم‌توروخدا‌براش‌دعا‌کنید🙏

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله سر پا ببینیش 

الهم اشف کل المریض 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
2803
2804

سلام عزیزم براشون ۷ تا حمد شفا میخونم هدیه به آقا جانمون 

تا میتونید سوره ی حمد بخون و هدیه کن به مادر امام زمان عج الله و ازشون بخواه از آقاجانمون بخوان شفای مادرتون رو

خیلی تاثیر داره خیییلی

ان شاءالله به حق این ایام عزیز شفای کامل و عاجل

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

2805
مشکلش چیه عزیزم چشم من براشون دعا میکنم

باردار‌بود‌بچه‌۴‌ماهگی‌سقت‌شده‌الان‌۵‌ماهگی‌‌علائمش‌مشخص‌

شد‌حالش‌خیلی‌بده‌‌😭🙏

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

باردار‌بود‌بچه‌۴‌ماهگی‌سقت‌شده‌الان‌۵‌ماهگی‌‌علائمش‌مشخص‌شد‌حالش‌خیلی‌بده‌‌😭🙏

نگران نباش مطمئنم حالش خوب میشه علم پزشکی پیشرفت کرده عزیزم فقط توکلت به خدا باشه

2801