2777
2789
عنوان

داییم هر روز زن میبره باغ😒

| مشاهده متن کامل بحث + 8612 بازدید | 175 پست
خب نیازطبیعی هرانسانی هست البته اگر صیغه کرده باشه ک گناهی نیس

با هزار نفر بودن ثوابم داره 😁😐

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ا‌ونا از کجا میدونن دایی هرزه این با صد نفر میپره؟؟ شاید خرشون میکنه

من کار ندارم ک اونا میدونن داییه با کیاس

من میگم اونا اگه واقعا ریشه و شرف دارن ، با مرد غریبه نمیرن باغ.

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
2805
گشت ارشاد ویژه نی نی سایت برای دخالت در شوخی ،آمران طنزن اینا!بدبختی داریم به خدا

والا

فرض مچ آدم رو میگیرن که یوقت

از چارچوب عدل الهی دور نشیم😤

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏

چند سالشه؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
وای متاسفانه وحشتناک زیاد شده تازه جدیدا همینجا خیلیا تاپیک میزنن ک زگیل دهان گرفتن😂😂😂 معلوم نیس ...

حتی از بوسه هم احتمالش هست ادم زگیل بگیره

زگیل ک فقط برای ناحیه تناسلی نیست

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من کار ندارم ک اونا میدونن داییه با کیاسمن میگم اونا اگه واقعا ریشه و شرف دارن ، با مرد غریبه نمیرن ...

باشه عزیزم فشار نخور من ریشه و شرفو به باغ رفتن نمیبینم منتها برعکس شما بیشتر به این فکر میکنم که ادم نباید با امثال دایی هرزه ایشون بپره

خب نیازطبیعی هرانسانی هست البته اگر صیغه کرده باشه ک گناهی نیس

اینهمه روشنفکر بودن منو کشته 

چرت نگید خدایی 

غلط میکنه چه مجرد باشه چه متاهل 

فردا میخواد بره ی زن دیگه رو بدبخت کنه 

زن علیه زن میشه حرف تو 

اگه دختر بود هزار حرف جن..هرزه و.. بارش میکردید

من قربانی فقر حوصله هستم که قدرت خریدن نقاب را نداشت خوشا آنان که داشتند و خریدند و عزیزند                شاید در جهانی دیگر🖤

2810