2777
2789

بله خیلی گرون شده همه چیز .

برنامه ی اوکالا رو نصب کنید با پیک رایگان براتون میاره دم در خونه . برای فروشگاه های اوفق کوروش هست فکر کنم ساعت 9 تا 10 صبح روی محصولات تخفیف ویژه میذارن‌.

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چیز گرونه من دیروز یرا یه مسمومیت ساده رفتم دکتر یک ساعتم نشد،۵۰۰ تومن خرج کردم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

خیلی 

من میگم خب تمروز که چیز زیادی نمیخوام 

خدا وکیلی هم سبدمو خیلی با مراقبت پر میکنم حساب میکنه باز شده یک یک و دویست😐

ی زمان سالای ۹۴ ۹۵ میرفتم سبد بزرگ پر پر همه تنقلات برند خارجی حتی روغن و ..خارجی میشد ۵ ۴ نایلون پر پر ۴۰۰ میدادم میومدم بیرون تهش

الان اونجوری خرید کنم ۶ ۷ م میشه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خیلی من میگم خب تمروز که چیز زیادی نمیخوام خدا وکیلی هم سبدمو خیلی با مراقبت پر میکنم حساب میکنه باز ...

خب درآمد هم سال 95 اینقدر نبود.. هر چند، سرعت رشد قیمت ها از درآمد خیلی بیشتره 

نون سنگک ساده سایز کوچک ۵ ت ، یعنی مثل کارتونها نون خالیم خوردن پول میخواد ، من خودم کم خونیم بدتر شده 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
خیلی من میگم خب تمروز که چیز زیادی نمیخوام خدا وکیلی هم سبدمو خیلی با مراقبت پر میکنم حساب میکنه باز ...

با این حقوقای پایین و قیمتای بالا کم کم داریم از همه چیز میزنیم من که مدتهاست تفریح و مسافرت نرفتم 

دو نفر هستیم حداقل روزی یک تومن خرج میکنیم 

گوشت میخری مرغ تموم میشه باز یک روز شوینده میخوای میوه هم هفته ای دوبار میخریم هر بار کمتر از ششصد هفتصد نمیشه هفته ای دوبار خرید سوپری دارم اونم کمتر از پونصد تومن نمیشه حالا ماهی یکبار قهوه و نسکافه  میخرم اونم حداقل ششصد تومن میشه 

فقط خرج خونه راحت روی سی تومن تموم میشه 

البته ما مهمون زیاد داریم