2777
2789

برای ختم ۲۰ روزه ی قرآن اگر زمان پریودی هم باشه اشکال داره؟

من میخوام امروز شروع کنم ولی چند روز دیگه پریود میشم 

حتما باید زمان پاکی باشه 

ممنون میشم راهنمایی کنید

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام اون تاپیک قفل بود اینجا میگم بهتر برین مدرسه با مدیر حرف بزنید جریان کامل بگید بعد آخرش بگید ابروی دخترم بین همکلاسی هاش برده و دخترم دیگه دوس نداره مدرسه بیاد من میرم از معلم شکایت کنم به یه شرط شکایت نمیکنم معلم بین همه بچه ها از بچه من معذرت خواهی کنه بگه که اشتباه کردم 

اگه تونستی هم کلاسشون عوض کن چون دخترت حالش خوب نیست فک نکنم تا آخر از معلمش خوشش بیاد اعتماد به نفسش از دست میده

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
سلام اون تاپیک قفل بود اینجا میگم بهتر برین مدرسه با مدیر حرف بزنید جریان کامل بگید بعد آخرش بگید اب ...

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییتون 

داخل اون تاپیک توضیح دادم 

مدیر کاملا حق رو به ما داد و معلم رو بازخواست کرد یک ساعت کلاسی رو نگهش داشت و ازش توضیح خواست و بهش گفت چقدر کارش اثر بدی تو روحیه ی بچه گذاشته 

کلاسش رو هم اگر عوض میکردم بقیه فکر میکردن حتما اون اتفاق واقعی بوده که از کلاس بردنش 

برای همین گفتم بمونه و معلم باید جبران کنه 

مدیر گفت حتما از سمت دخترتون بازخورد رو به من اطلاع بدین بدونم معلم جبران کرده

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
سلام عزیزم ممنونم از راهنماییتون داخل اون تاپیک توضیح دادم مدیر کاملا حق رو به ما داد و معلم رو بازخ ...

ممنون که اطلاع دادی.

ولی بگو که جلو جمع معذرت خواهی کنه تا دخترت سربلند شه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

خانم تاپیکت درباره دخترتون ابروش رفته حتما برو شکایت کن .از معلم .باید از دخترت عذرخواهی کنه .وگرنه تا اخر عمر مثل عقده میمونه تو دلش .من هم یک بار ابروم بردند سی و شش سالمه یادم نرفته .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ