2777
2789
عنوان

دوبار باید کورتاژ بشم

121 بازدید | 14 پست

خانم های کرج هر جا میرید برای بارداری اول ببینید دکترتون زایمان انجام میده یا نه من تو کرج پیش دکتر جنگجو برای بارداری رفتم که متاسفانه ایشون کار زایمان انجام نمیدن فقط پشت میزن مشاوره میدم  پناه بر خدایی اصلا هم مهم نیست چی میشه به این خاطر بنده توی 9هفته جنین ایست کرد قلبش. ایشون نامه بیمارستان قائم زدن منم رفتم و غافل. از اینکه دکتر یگانه مکری  قسمتم شد برا کورتاژ که اصلا نمیدونم چرا اونجا باید کار کنه که نمیتونه  یه کورتاژ درست انجام بده و برای منی که برای اولین بار چشم انتظارم اینطور تا امید بشم ازش راضی نیستم تاوان این کارشون انشاالله پس بده الهی آمین .مکری منو کورتاژ کرد الان 3ماه من کورتاژ شدم متوجه شدم یک سانت بقایا مونده  آخه دکتر بی سواد نباید یه سونو برام مینوشتی تا ببینی کورتاژ درست انجام دادی یانه  اینقدر به کارت مطمئن بود 

الان پیش یه دکتر دیگه رفتم  بهم قرص داده  میخورم که شاید بیوفته که فکر نکنم 😔😔😔

منم سه بار هیستروسکوپی شدم

من پولیپ داشتم

بار سوم دکتر سارا مسیحی توی اهواز منو الکی برد اتاق عمل‌و هیچ کاری نکرد 

پولیپ سر جاش بود

عزیزم دکترا دنبال پولن

من کلی زیر میزی به سارا مسیحی داده بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک سانت چیزی نیست عزیزم با پریود میوفته

اخه مشکل اینجاست ماه قبل پریود نشدم که بیوفته قرص دارم میخورم که پریود بشم شاید اون یک سانت بیوفته من نمیدونم چطور منو یگانه مکری کورتاژ کرده اصلا دیگه پریود نمیشم 

اخه مشکل اینجاست ماه قبل پریود نشدم که بیوفته قرص دارم میخورم که پریود بشم شاید اون یک سانت بیوفته م ...

با قرصا پریود میشی حتما و میوفته

یک سانت خیلی خیلی کمه چیزی نیست 

اروم باش 

منم برام پیش اومده ولی درست شد و گذشت خداروشکر

منم سه بار هیستروسکوپی شدممن پولیپ داشتمبار سوم دکتر سارا مسیحی توی اهواز منو الکی برد اتاق عمل‌و هی ...

خدا از سرشون نگذر چه این درنیا چه اون دنیا باید تاوان بدن 

با قرصا پریود میشی حتما و میوفتهیک سانت خیلی خیلی کمه چیزی نیست اروم باش منم برام پیش اومده ولی درست ...

یعنی میگی پریودی برمیگرده به حالت قبل   و یک سانت میفته دکترم میگه شاید چسبیده باشه اگه در نیومد کورتاژ کن همینطور هم بمونه عفونت میشه قرص خوردم برا عفونت تموم شده دوهفته میشه تموم شده 

امیدوارم همینطوری که میگی بشه انشالله

یعنی میگی پریودی برمیگرده به حالت قبل و یک سانت میفته دکترم میگه شاید چسبیده باشه اگه در نیومد کور ...

گرمی بخور پیاده روی کن 

دمنوش نبات زعفران رازیانه و،،،، تخم شوید آویشن و استفاده کن