2777
2789

اگر آره علتش چی بوده و چرا قهر کردین؟ من الان پنج روزه قهرم ار قهرم ناراحت نیستم از رفتار مادرم که باعث شد به اینجا برسه قهرم. از سو استفاده هاش و تبعیض هاش ناراحتم.

اگر دوست داشتین ماجرا شو بفهمید بگید تا براتون توضیح بدم

جان جانانم💗💕

لایک لطفا

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو میشنویم

ما شهر دیگه زندگی میکنیم پدروپدرشوهرم شهرشون جداست درواقع ما مهاجرت کردیم از شهر پدریمون.

داداش و خواهرام خونشون شهر ماست.

وقتی مادرم میاد میره خونه داداشم که مجرد هست ماخواهرا متاهلیم 

من هربار میومد دعوتش میکردم کلی همسرم تدارک میدید و چند نوع غذا و....کم پیش میاد مارو دعوت کنه خونه خودشون یا داداشم فقط انتطار داره بیاد بخوره از جاشم بلند نمیشه میگه پا درد دارم.۵۴ سالشه

منم بعد زایمان دومم دیدم اومد کم کمک میکرد فقط میخاست داداشام رو بیاره اینجا فقط به فکر شکم پسراش بود بیان بخورن و برن چون پسراش هم دستشون تنگه وام دارن هم خسیسن زیاد خرج نمیکنن منم چند بار اومد دعوتش نکردم یبار هم اومد مثل هربار تدارک ندیدم غیر از این خودمون چک داشتیم گوشتمون تمام شد نتونستیم بخریم.

حالا اینبار که رفتم خونه پدرم باهام دعوا کرده که 

نمیخام بیای بابام پول داد دست دخترم کلی زورش اورد حالا من شاغلم هربار هم پول میدم مادرم هم براش لباس و پارچه میخرم.

کلی باهام بحث کرد که نمیخام بیای خودت و شوهرت شوهرم سالی یبار میره خونشون.

میگه من اومدم عزت نزاشتی بهم زنگ نمیزنی داداشات بیان خونه ات نمیخام تو هم بیای خونه ام خیلی نمک نشناسه گفتم از بس دادمت خوردی یبار ندادمت اینطور شدی گفت اره از عمد شوهرت میگه ما نیایم و بریم. 

جان جانانم💗💕

کاش مامان من هنوز نفس داشت بمیرم برا دل مهربونش بعضی وقتا ک میدید ناراحتمم طفلی میومد اینقد سر ب سرم ...

منم از همین میترسم یروز نباشه اما تا بوده باعث عذابم بود 

جان جانانم💗💕

بگو میشنویم

خیلی منفعت طلبه نسبت به دختراش کلی عذابم داد موقع زایمان من تو بینارستان نتونستم شام بخورم گفتم بزار دیر تر میخورم غذام رو یرد داد داداشم من شام نخورده خوابیدم شب اول زایمانم

جان جانانم💗💕

دعا میکنم خدا دلتون و نسبت ب هم مهربون کنه 

شاید چون من از هیچ وقت از مامانم تبعیض یا بدی ندیدم این قدر دلم بال بال میزنه 

ما شهر دیگه زندگی میکنیم پدروپدرشوهرم شهرشون جداست درواقع ما مهاجرت کردیم از شهر پدریمون.داداش و خوا ...

باورت میشه مادره ما هم همینه همش از ما دو تا خواهر توقع داره برای برادرمون بریزو بپاش کنیم اما قهر نمیکنیم چون میدونیم مجبوریم دوباره آشتی کنیم حالا مادرت ۵۴ سالشه ما سنمون زیاده مادرمون ۷۵ سالشه در کل تف سر بالاست کاریش نمیشه کرد با مادرت صحبت کن بگو توقع نابجا داری مادر من این چه اخلاقیه داری عوضش کن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

باورت میشه مادره ما هم همینه همش از ما دو تا خواهر توقع داره برای برادرمون بریزو بپاش کنیم اما قهر ن ...

گفتم گفت اره اونا پسرن شما دخترین من بیام میذم خونه پسرم خونه شما نمیام! حالا هروقت میره داداشم دوکیلو میوه هم نمیگیره سال به سال عزت نمیزاره بهش هیچ بهش عیدی و کادو نمیده دو کیلو گوجه نگرفته ببره خونشون

جان جانانم💗💕

خیلی منفعت طلبه نسبت به دختراش کلی عذابم داد موقع زایمان من تو بینارستان نتونستم شام بخورم گفتم بزار ...

این دیگه خیلی بی انصافیه والا حق داری

گفتم گفت اره اونا پسرن شما دخترین من بیام میذم خونه پسرم خونه شما نمیام! حالا هروقت میره داداشم دوکی ...

بله اینا همه رو میدونم درک میکنم به نظرت چی کار باید کرد جز صبوری یه مدت قهر کن ببین چطور میشه رفتارش

دعا میکنم خدا دلتون و نسبت ب هم مهربون کنه 

شاید چون من از هیچ وقت از مامانم تبعیض یا بدی ندیدم این قدر دلم بال بال میزنه 

این دیگه خیلی بی انصافیه والا حق داری

بهش گفتم الان گشنمه گفت نخوردی دادم داداشت برد. همیشه از بچگی همین بود حتی یسال هم بهم شیر نداد هیچوقت من براش مهم نبودم و نیستم فقط اگر بهش پول و خوراکی و کادو بدم باهام خوبه این چ رابطه ای هست اخه؟ چون دو ماه چیزی ندادم بهش گفت نمیخام بیای خونه من منم گفتم خونه پدرمه هر وقت خاستم بیام اطلاع میدم تو برو جایی تا من برم .

جان جانانم💗💕

گفتم گفت اره اونا پسرن شما دخترین من بیام میذم خونه پسرم خونه شما نمیام! حالا هروقت میره داداشم دوکی ...

مادر شوهر منم اونجوری عه پسرا مخصوصا بزرگه رو خیلی دوست داره تو دخترا اونی ک بیشتر از همه بهش عزت میزاره کاراش و میکنه دکتر میبره اون و عذاب میده طفلی و 

2810