خیار شور چندتا نکته داره برا اینکه درست دربیاد
اول اینکه خیارها رو که شستی باید کاملا خشک خشکشون کنی وگرنه آب بهشون باشه کپک میزنن
بعدشم با یه خلال دندون باید به هر کدومشون یه سوراخ بزنی تا داخلشون پوک نشه
آب نمک جوشیده شده باید بریزی روی خیارها و برای اندازه گیری میزان نمک ... بعد که آب یخ کرد یه تخم مرغ میندازی داخلش اگه رفت ته ظرف نمکش کمه
اگه اومد روی آب نمکش زیاده؛ دقیقا باید وسطش معلق بمونه
و مقداری هم سرکه سفید بریز داخل آب نمک ها.....
در ضمن جای دبه های خیارشور باید خنک و تاریک باشه
روشو پارچه ی مشکی بکش
حالا الان که اینجوری شدن به همین روش که گفتم آبشون رو درست کن، بعد خیار ها رو دوباره بشور تمیز و خوب خشکشون کن و از اول بچین تو ظرف با سیر و شوید و ترخون این چیزا و اون آب رو بریز روشون... بعدم درش محکم ببند که هوا نره