2777
2789
عنوان

تجربه خیارشور انداختن دارید

74 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

خیارشور انداختم بعداز ۱۰روز باز کردم دیدم کلا سفیدک طور شده! الان میشه خوردش یا بندازمش دور اون همه خیارشور رو؟🤕

تمومِ زندگیم دخترم👪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



نه:(

اب خیارشور رو حتما باید بجوشونی حالا مهم نیست خیار گیرت اومد بهم بگو ۲۴ساغتشو بهت بگم که هم راحته هم خوشمزه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
بله آب میجوشونم برا یه شیشه یک کیلویی سه قاشق نمک میریزم سیر فلفل شیوید و جعفری میریزم خیارارو میچین ...

خب سفیدک چرا زده برا من:(

تمومِ زندگیم دخترم👪

بله من همش درست میکنم عالی میشن

 الان که اینجوری شدن اگه رنگ آبشون فرق کرده و کمی سفیدک زده فقط روشون میتونی نجاتشون بدی؛ ولی اگه خیارشورها له شده باشن خرابن



بگو در چه شرایطی ان تا کمکت کنم😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نه:(

خب عزیزم باید آب جوشیده شده بریزی 

در واقع آب نمک جوشیده شده باید بریزی و میزان کم یا زیادی نمک هم با تخم مرغ میشه امتحان کرد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بله من همش درست میکنم عالی میشن الان که اینجوری شدن اگه رنگ آبشون فرق کرده و کمی سفیدک زده فقط روشون ...

آبش یکم سفیده خیارا هم نرمن ولی له نشدن!

(اینجانب میخواد خودشو قانع کنه نندازتشون دور حیف بشن!)😬

تمومِ زندگیم دخترم👪
خب سفیدک چرا زده برا من:(

درشو حسابی کیپ کن جوری که مث شیشه های بیرون که وقتی میخری باید چاقو بزاری زیر درش اول گکم هوا بره داخل بع بازشه حسابی که کیپش کردی باز نکن ده روز یا دو هفته بعدش بزار یخچال 

آبش یکم سفیده خیارا هم نرمن ولی له نشدن!(اینجانب میخواد خودشو قانع کنه نندازتشون دور حیف بشن!)😬

خیار شور چندتا نکته داره برا اینکه درست دربیاد

اول اینکه خیارها رو که شستی باید کاملا خشک خشکشون کنی وگرنه آب بهشون باشه کپک میزنن

بعدشم با یه خلال دندون باید به هر کدومشون یه سوراخ بزنی تا داخلشون پوک نشه 

آب  نمک جوشیده شده باید بریزی روی خیارها و برای اندازه گیری میزان نمک ... بعد که آب یخ کرد یه تخم مرغ میندازی داخلش اگه رفت ته ظرف نمکش کمه

اگه اومد روی آب نمکش زیاده؛ دقیقا باید وسطش معلق بمونه

و مقداری هم سرکه سفید بریز داخل آب نمک ها.....

در ضمن جای دبه های خیارشور باید خنک و تاریک باشه

روشو پارچه ی مشکی بکش






حالا الان که اینجوری شدن به همین روش که گفتم آبشون رو درست کن، بعد خیار ها رو دوباره بشور تمیز و خوب خشکشون کن و از اول بچین تو ظرف با سیر و شوید و ترخون این چیزا و اون آب رو بریز روشون... بعدم درش محکم ببند که هوا نره 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز