2777
2789

والله اسمشو نمیدونم چیه دقیقا..ولی کمد دیواریه دستگیره داره باز میشه تبدیل به تختخوابم میشه.

اونا خوبن؟محکمن؟اگه دارین شما هم تجربتونو لطفا بگید.قیمتشم در چه حده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخت تاشوبنظرم خیلی بیخوده ، احساس میکنم کنارش رد بشم می افته تو سرم😂

ولی فضای اتاق بزرگ میشه خیلی خوشم میاد.ولی شوهرم ادم خسیسیه..خیلی چیزا تو خونه بقیه میبینم..حسرتشو میخورم.مثلا امروز همسایمون درموردش پز میداد در مورد تختشون  که اتاقشون باز شده و فلان اینا

سلام من الان ۱۰سالی هست دارم دوتا یه نفره یه دونفره من که خیلی راضیم صدا دادن که برای همه تختها هستش که این رو میشه با فوم بیصدا کرد وقتی مهمون دارم در اتاق رو می‌بندم یا چراغش رو خاموش میکنم که کسی روش بپر بپر نکنه مهمونی هم که می‌دونم پررو تشریف داره قشنگ تخت رو تا میکنم تا خودم اعصابم خورد نشه.از شهرستان هم که مهمون میل کلا جمع میکنم یه اتاق با رختخواب میدم .خودمون هم یه اتاقیم راحت رو در پاسی هم ندارم چون تخت دارم تو اتاق رو تخت بخوابن من در کل راضیم.جکشون هم ضمانت داره .ولی باید جنس خوب باشد تا جواب بدن.بعد هر کسی یه سلیقه ونظری داره...

ولی فضای اتاق بزرگ میشه خیلی خوشم میاد.ولی شوهرم ادم خسیسیه..خیلی چیزا تو خونه بقیه میبینم..حسرتشو م ...

ایی بابا بیخیال ، تنت سلامت ، من هم عاشق تخت خواب بودم سرویس چوب با شوهرم بود تخت نخرید به قول شما حسرتش موند تو دلم🥲ولی خب کلا به این نتیجه رسیدم تن سالم به همه چی می ارزه البته در کنارش پول هم لازمه😁

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
سلام من الان ۱۰سالی هست دارم دوتا یه نفره یه دونفره من که خیلی راضیم صدا دادن که برای همه تختها هستش ...

لزومی هم ندارد هر روز جمع کنی باز کنی.فکر کن تخت معمولی هستش مواقع لزوم جمعش کن من سه چهار ماه یه بار جمع میکنم زیرش رو تمیز کنم.یا وقتی که مهمون شهرستانی داشته باشم که فضای زیادی بخوام داشته باشم.تختسنگینه هر روز نمیشه باز و بسته کرد

دورکلاف فلزی جاهایی هستن که یکم بزرگترین بین کلاف سه لایه که نازکه تا وقتی میخورن به هم صدا ندن

ممنون عزیزم.

من خیلی به این علاقه دارم که به خونه برسم...وسایل خونه بگیرم..از این چیزا خوشم میاد.

ولی متاسفانه گیر یه شوهر بدجنس و خسیس افتادم..

الان همسایم هر تصمیمی میگیره شوهرش اجرا میکنه .منم اینجوری .خیلی ناراحتم و عصبی

2810