2777
2789
عنوان

واسه تولد دخترم شام چی درست کنم کم خرج باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 64 پست

فکر کنم همون جوجه مناسب‌تر باشه.ولی چیز دیگه اضافه نکن فقط جوجه و سالاد. چیزای دیگه را باید دو مدل بزاری معمولا شاید بیشتر دربیاد تازه دردسرش هست.ی برنج و سالاد بزار جوجه هم با مردا.میتونی حدودی بشینی حساب کنی و مقایسه کنی. بیار رو کاغذ راحت میشه حساب کردنش. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جوجه خیلی خوبه تهیه اش هم از ماکارانی الویه بهتر و راحت تره بنظرم همین خوبه هم غذای عالیه

ممنون پس همین جوجه میدیم یه برنجم میزارم با سالاد اینا منقل بزرگم داریم اتفاقا برای کباب کردن...یک سینی فینگر فودم برای خوشگلی درست میکنم کم خرج

یعنی میخوای بگی تولد هر دوشونه؟بعد دوتا کادو بیارن، با ماکارونی هم پذیرایی کنی؟

بله تو یک ماهه یکباره میگیرم دیگه...ببین خوب خواهرشوهرمم تولد اخر بچه اش ماکارانی داد و الویه و کشک بادمجون و قرمه سبزی و قیمه و مرغ و...من نمیخوام انقدر شلوغش کنم

۸ پسرمم ۳ تولدشون تو یک ماهه

یعنی میخوای بگی تولد هر دوشونه؟

بعد دوتا کادو بیارن، با ماکارونی هم پذیرایی کنی؟

چون نفرات زیاده، زرشک پلو خوب و مجلسی

جوجه تا آخرش بیاد آماده شه، اولی سرد شده

یعنی میخوای بگی تولد هر دوشونه؟بعد دوتا کادو بیارن، با ماکارونی هم پذیرایی کنی؟چون نفرات زیاده، زرشک ...

گازم رومیزی خیلی خونه گرم میشه سر پخت مرغ منقل بزرگ داشته باشیم چی؟

گاز رومیزی جوابگوی شام ۲۰ نفر نمیشه، اجاق گاز بزرگ باید باشه بذاری داخل تراس یا حیاط

که قبل از اومدن مهمونها برنج دم زده باشی، خورشت هم کم کم جا بیافته

گاز رومیزی جوابگوی شام ۲۰ نفر نمیشه، اجاق گاز بزرگ باید باشه بذاری داخل تراس یا حیاطکه قبل از اومدن ...

حیاط نداریم اپارتمانیم طبقه ۵.

تراسمم خیلی بزرگرنیست فقط به درا همون جوجه درست کردن میخوره...مگر اینکه برنج رو ببرم پشت بوم 

چرا منقل بزرگ بهتره برای جوجه 

جوجه بذار با فقط یک نوع خورشت دیگه

در کل دو نمونه غذای شیک و مجلسی بذار تا خوب از آب دربیادر، در کنارش هم ژله و دلستر و سالاد و..

خیلی خودتون درگیر نکنید که بهتون خوش بگذره، 

تزیین خونه و ظروف پذیرایی هم از قبل آماده کن تا استرس و خستگیت کمتر باشه

چرا منقل بزرگ بهتره برای جوجه جوجه بذار با فقط یک نوع خورشت دیگهدر کل دو نمونه غذای شیک و مجلسی بذار ...

من دیزاینی به اون صورت نمیکنم که بخوام ریسه کشی کنم فقط بادکنک

حیاط نداریم اپارتمانیم طبقه ۵.تراسمم خیلی بزرگرنیست فقط به درا همون جوجه درست کردن میخوره...مگر اینک ...

یک نوع خورشت دیگه به اندازه ۲۰ نفر نمی‌خواد آماده کنی، در حد ۷-۸ بشقاب بذار که اگر کسی میلش به جوجه نبود بخوره،

خورشت تا برنج خیس میخوره از قبل حاضر کن، بذار کنار

برنج هم چون جات کوچیکه دو نمونه کن تا دو تا قابلمه جدا بشه، نصف پلو سفید، نصف لوبیا پلو روی گاز آشپزخونه دم بزن

جوجه هم روی منقل داخل تراس

یک نوع خورشت دیگه به اندازه ۲۰ نفر نمی‌خواد آماده کنی، در حد ۷-۸ بشقاب بذار که اگر کسی میلش به جوجه ...

ببین اگه خورشت دیگه درست نکنم چون هم کیک سنگینه هم میوه میخوان بخوزن...به نظرت جوجه بدم و برنجو تو دو تا قابلمه ساده درست کنم با زعفرون تزیین کنم...بعدش دو تا سینی فینگر فود درست کنم چی به جای خورشت؟وسایل فینگر فود رو دارم...نمیخوآد بخرم

به نظرت چطور میشه؟خورشت رو حذف کنم جوجه و فینگر فود و سالاد

منم چون حالم بد میشه

دقیقا الویه خیلی دستکاری میشه من اصلا درک نمیکنم یسریا واسه مهمونی و فلان الویه میدن باب میل خیلیا نیست اصلا غذای سرده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید