2777
2789

لطفا کامل بخونین

قصه اختلاف شوهرم و خانوادم مفصله 

دو سه ماه دیگ عروسیمه 

گرچه دیگ دلم عروسی گرفتن هم نمیخواد

ویژگی های خودمو شوهرم رو میگم 

شوهرم موقعیت اجتماعیش خوبه خانوادش باهام خوبن حمایت میکنن و شوهرم مدیریت زندگی رو بلده ک کسی دخالت نکنه اینا و مثلا یچیزی نیاز داشتع باشم سعی میکنه تهیه کنه کادو اینام میگیره اهل شوخی و خنده وتفریحم هست و اهل پیشرفته 

بدیاش اینکه عصبیه زود جوش میاره زودم آروم میشع یکم اهل گیر دادن و ی سری تفکرات سنتی داره مثلا نذاشتع برم گواهینامه بگیرم یا مثلا من چادریم دوس دارم عبا بپوشم نمیذازع و و و (البتع شاغلم و تحصیلاتمم اوکیه و مشکلی نداره ) 

و بدی دیگش مشاوره نمیاد و اهل قربون صدقع و ی سری رمانتیک بازیا نیست 

نمیدونم چیکار کنم 

میترسم از همه چی 

متاسفانه هیچ حد وسطی نیست شوهرم و بخوام باید قید خانوادم رو بزنم خانوادم رو بخوام قید شوهرم 

یعنی شوهرم طلاقم میده 

و من آرامشی ک پیش شوهرم دارم پیش هیچکس ندارم و حس میکنم اون بیشتر از همه هوامو داره

البته شوهرم با خواهر برادرم اوکیه و میگه بیان خونمون ازین حرفا اصلا کلید خونه رو بده مشکلی ندارم ولی با پدر مادرم اوکی نیست 🤦🏻‍♀️

فکرو خیال داره دیوونم‌ میکنه ضربه ای ک خانوادم از رفتن من میخورن اینکه چقدر فامیل حرف‌ بزنن آبروی خانوادم از طرفی نمیخوام طلاق بگیرم دارم دیوونه میشم اگر نرم هم پیش شوهرم میشم ی آدمی‌ک زیر حرفش زده پدرشم ب شوهرم گفته بود ک زنت نمیتونه از خانوادش جدا شه و اینطوری وقتی جدا نشم شوهرم بیشتر و بیشتر کشیده میشه سمت خانوادش🤦🏻‍♀️😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چرا میگه قید خانواده رو. بزنی؟مگه میشه آدم از عشق پدر و مادر که زندگیشون رو به پای بزرگ کردن ...

اختلاف خوردن بابام یکم ب شوهرم توهین کرد البته بی دلیل نبود شوهرم منو اذیت کرده بود

والا من باشم به ادمی که اینجوری میخواد من رو از نزدیک ترین ادمهای زندگیم دور کنه اعتماد نمیکنم . شوهرت داره رسما پل های پشت سر شما رو خراب میکنه . سفت باش بگو من هر دوطرف رو میخوام اگر تو نمیخوای خودت برو دنبال طلاق 

مسئله اینه بابام راضی ب عروسیم نیست اینطوری

تعجب میکنم از بعصی پدرمادرا

خب داماد پسر جوانه،غرور داره، نباید از گل کمتر بگن بهش

با این رفتارا دخترشون چند بار مطلقه میشه اخرسر حاضر میشن به هرکس و ناکسی بدنش

من متوجه نشدم مشکلش با خانوادت چیه دقیقا.ولی این چیزایی که نوشتی نشانه های یک مرد کنترل گره.به نظرم این ازدواج عاقبت خوبی نداره.اگرم که کسی گفت بعدا درست میشه.به هیچ وجه باور نکن.

اختلاف خوردن بابام یکم ب شوهرم توهین کرد البته بی دلیل نبود شوهرم منو اذیت کرده بود

عزیزم کاری کن رابطشون درست بشه نمیشه که پدر و مادرتو ول کنی اونا هم دل دارن هزار آرزو دارن با همسرت صحبت کن بگو چطور خودت پدر و مادرتو دوست داری رابطشون رو صمیمی کن