2777
2789
عنوان

چرا میگن ازدواج سنتی خوب نیست

539 بازدید | 49 پست

من اول مادر شوهرم منو دیدن و خوششون اومده بود بعد به شوهرم نشون دادن و اینا و مثل اینکه شوهرمم اوکی بود و اینطور شد اومدن خواستگاری 

سنتی بیشتر می‌پسندم برا ازدواج 

نه اینکه تا روز عقد و خواستگاری همو ندیده باشن نه،

ولی خب از دوستی و اینا زیاد خوشم نمیاد همه در مورد ازدواج و رابطه های سنتی بد میگن و اینا میگن خوب نبست چرا واقعا؟

شوهرم قبلش منو دیده بود تو مراسم های مختلف و در مورد خانوادم اطلاع داشتن بعد اومدن خواستگاری منم تو چند جلسه دیدمش و حرف زدیم باهم  فامیل دور هستیم

آخه چرا بده سنتی؟ مگه حتما باید دوست باشیم و جور دیگه ای ازدواج کنیم کسی هست خودش خواستگاری کرده باشه؟ 

شما چطور بود؟ 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

اینجور چیزا سلیقه ای هست

نسل جدید اصولا علاقه ای به این ندارن که حالا در هر مسئله ای اول خانواده تصمیم گیری کنن

یعنی مثلاً برای همین سنتی خانواده اول انتخاب کنن....در هر مورد ترجیح اشون به نظرم اینه که خودشون برن در دل قضیه و انتخاب بکنن و تصمیم هاشون رو بگیرن و بعد چه خوب چه بد در آخر بگن تصمیم خودم بوده و...

البته دلایل دوس نداشتن ازدواج سنتی از دیدگاه هر کسی یه چیزی میتونه باشه اما در نهایت این موارد سلیقه ای هست کاملا

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم خودش منو دید بعد رفت ب خانوادش گفته اومدن خاستگاری ...کلا پسر خودش عاشق بشه بعد سنتی بیاد ج ...

خب شوهر منم منو دید بعد تصمیم گرفت و قبول کرد 

ینی عاشقم نیست؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

یه چیزی میگن مهم نیست😁

بنظرم سنتی بهتره چون خانواده ها بیشتر احترام حفظ میکنن

ارزش بیشتری قایل هستن 

عقل بیشتر حکم میکنه تا احساس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

سنتی تو عصر جدید واقعا خوب نیس

اما بستگی ب ادمش داره

ازدواج احتیاج ب اگاهی داره ک متأسفانه تو ایران

آگاهی خیلی پایینه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
اینجور چیزا سلیقه ای هستنسل جدید اصولا علاقه ای به این ندارن که حالا در هر مسئله ای اول خانواده تصمی ...

درسته ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون واقعا هم بده شما انتخاب مادر شوهرت بودی

من مادر شوهرم فقط به شوهرم نظر داد و منو نشون داد 

و شوهرم اینجوری بود موافقت کرد قبلش حتی دختر عمش و پیشنهاد دادن همسرم قبول نکرده بود 

ینی بازم انتخابش نبودم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم سنتی داریم 

تفکر اکثرا از ازدواج سنتی اینکه دوطرفو پدر مادر میان تصمیم میگیرن بعد صبش میشونن سر سفره عقدو بعد تو خونشون این بده 

سنتیای الان اینجور نیست شاید شروعش خانوادگی باشه اما ادامش ب هیچ وجه ربطی ب خانواده نداره 

مثلا دور بر من بوده طرف ۳سال نامزد بودن(قبل عقد) بعدم بهم زدن 

ازدواج سنتی واقعا بهتره چون دوطرف از حمایت خانواده ها برخوردارن و سره ی مشکل اخلاقی فقط تو نیستی ک باید فک کنی کسایی هستن ک بهت کمک کنن چشاتو باز کنن

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
چون احتمال این هست که عشق بعد از ازدواج پیش نیاد و میگن درصد بالا خیانت ها تو ازدواج های سنتی بوده

اتفاقا خیانت تو ازدواج سنتی کمتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40