2777
2789
عنوان

یعنی من نامردی میکنم در حق شوهرم

392 بازدید | 35 پست

بچه ها من خیلی ولخرجم ماهانه لباس نگیرم انگار رندکی نکردم کلا با لباس جدید حالم خوبه سریع هم دور میندازم و میبخشم به دیگران

شوهرم هروقت میرم بازار میگه برا خودت حتما یا چیز بگیر مثلا پیش اومده میرم دو تومن لباس میگیرم درحالی که شوهرم از این ور دو تومنه به دردش میخورده و کم میاره اما اصلا بهم هیچی نمیگه وقتی میبنه انقدر دوق دارم برام دوق میکنه

حالا شوهرم چند وقته قراره یه وسیله ای برا خودش بخره اما بودجه اش کامل نیست 

اما امروز رفتم بازار کارته منو شارژ کرد و کلی لباس خریدم حالا عذاب وجدان میگیرم  احساس میکنم زن زندگی نیستم

تازه بابام و داداشمم برام لباس میگیرن خیلی

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

چه خبره لباس لباس لباس 

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه خبره عزیز من 

یه خرده سیاست داشته باش

یه مدت نگیر تا شوهرت ببینه بادرکی

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نه افراط کن نه تفریط 

جاهایی که نیازه واقعا پشتش باش زمونه سختی ولی از حقتم نگذر چون ممکنه پرو شه 

ولی هر ماه لباس گرفتن یکم زیاده در حد نیازت تهیه کن 

۱۴۸۰ مشاوره رایگانه

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
اتفاقا تو کار درست رو می‌کنی زیاد خرج بتراش تا شوهرتم زیاد کار کنه پول در بیارهزنی که خرج داره ارج د ...

دلم میسوزه از خودش میزنه برا من حالا اون کم میخره و همیشه شیک پوشه من همیشه میخر.م و همیشه لباسم ندارم

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
حداقل قبلی هارو اگر سالم و نو هستن بفروش چرا میبخشی

کجا بفروشم حوثله دیوار و ندارم بخاطر یه لباس غریبه ها بیان خونم و اینا

دلم میسوزه از خودش میزنه برا من حالا اون کم میخره و همیشه شیک پوشه من همیشه میخر.م و همیشه لباسم ندا ...

عیب نداره سعی کن کمتر لباس بخری ولی لباسهای شیک و گرون بخری 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂