2777
2789
عنوان

نامزدم اذیتم بیاین بقیش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 43 پست

اونایی که قیافه ندارن خیلی رو چهره حساسن

اینم خودش مالی نیست زورش به تو میرسه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از تنهایی بمیرم چنین موجودی و نمیتونم تحمل کنم آدم اگه یکی و دوست داشته باشه در بدترین شکل و شمایل بازم عاشقشه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
هرسری تو هم بروش بیار بعد ی مدت درشو میذاره

والا ی بار گفتم توام خوب نیستی زیاد من هیچی نمیگم دلیل نمیشه خوب باشی گفت هان چقع دختر برا من میمیرن فلان ویسار منم گفتم منم کم کسی نمخاستدم 

اعتماد ب نفس بالایی دارع 

گفتم می‌دونه حساسم پا میزاره رو نقطه ضعفام

خودشم میدونه ازش سرتری اینجوری میگه تخریبت کنه ولی تو برات مهم نباشه بار بعدی توهم عیباشو به روش بیار باز تکرار کرد بازم یه عیب دیگشو بگو اصلا نزار کسی ناراحتت کنه اونم ناااامزد

اونایی که قیافه ندارن خیلی رو چهره حساسناینم خودش مالی نیست زورش به تو میرسه

بخدا من قبلاً بینیم عمل نکرده بودم هی می گفت بینیت زشته عمل ک کردم دوباره امشب می گفت برو لبات ژل بزن انگاری پول زیبایی منو اون میده 

منم نامزدم میگه ب خودت برس ژل بزن فلان کنگفتم سری بعد بگی جرت میدمدیگه از اون روز چیزی نگفت

😂😂من تا حالا نگفتم جرت میدم باید امتحان کنم 

خب شاید دوست داشته باشن ما زن ایده آل اونها باشیم ولی اونهام باید مرد ایده آل ما باشن ک نیستن

بخدا من قبلاً بینیم عمل نکرده بودم هی می گفت بینیت زشته عمل ک کردم دوباره امشب می گفت برو لبات ژل بز ...

خوب ازش بگیر 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
خودشم میدونه ازش سرتری اینجوری میگه تخریبت کنه ولی تو برات مهم نباشه بار بعدی توهم عیباشو به روش بیا ...

مرصی عزیزم آره این دفعه دیگه میگم عیباشو 

هر کی عکس کنار هم دیگه مونو می بینه میگه من سرترم 

تازه خانواده ام قبول نمی کردن می گفتن حیف توهه ولی چون من از قبل باهاش بودم و دوسش داشتم پا فشاری کردم