2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی

265 بازدید | 35 پست

جو اتاقم سنگینه یه مدت شبا ۳ و اطراف اون میپریدم از خواب

الان دیگه نمیخوابم توی اتاقم

چه کنم خوب شه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اتاقتون قرآن بذارید و اگر چیز نجسی وجود داره که تطهیرش خیلی سخت  نیست در اولین زمان ممکن تطهیرش کنید 

قبل از خواب هم سوره فلق و ناس و ایه الکرسی بخونید انشالله که برطرف میشه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
ینی چی

یعنی انگار چیری توی اتاقه جو سنگین یعنی همون ماورا طبیعی دوست ندارم تلقین کنم اسمشو البته احساسمه و چیزی ندیدم

حالا متن تاویک را هم یکبار دیگه بخون

تو اتاقتون قرآن بذارید و اگر چیز نجسی وجود داره که تطهیرش خیلی سخت نیست در اولین زمان ممکن تطهیرش ک ...

ممنونم

قرآن بزارین تو اتاقتون گلم هر شب قبل خاب آیة الکرسی بخونین و 4 قل خیلیم روی این موضوع فک نکنین هر چی بیشتر تلقین کنین ب خدتون بدتره 💛

لطفا هر کس امضامو میبینه با قلب مهربونش برای حاجت رواییم یه صلوات بفرسته 🙏💛