چرا کسی بهم راهکار نمیده خسته شدم جاریم متولد ۸۲ خیلی سیاست داره حتی کارت پدر شوهرم دست اونه ،نامزدم هم تو مشتش نگه داشته ، حتی نامزدم برگشت بهم گفت تو هرکاری با اون مشورت میکنم ، وقتی هم با نامزدم بیرونیم همش زنگ میزنع داداش کجایی
هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
راه سختی داری ب نظرم تا عقدی و هزینه کمتر تمام کن بره با همون زنداداشش باقی عمرش مشورت کنه
نمیدونی چه اعصاب خورد کنی میشه زندگیت
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
مجبورین وارد زندگیایی بشین ک واسه درست کرذن طرف مقابل خودتونو پیر کنید
فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
عزیزم الان حل وفصلش کن..منه خنگ ازدواج کردم بایک آدمی که الویتش خانوادشن و خانوادشم فوق العاده بین ماو جاریم اینا فرق میزارن حتی بچه هامونم به یک چشم نمیبینن..بقول شما جاریم خیلی زرنگه منم ساده..الان بعداز ۱۳ سال هیچ کاری نمیتونم بکنم..شما با قرشمال بازی درست کن شوهرتو..اگرم نشد بره به جهنم
نمیخام تودلتو خالی کنم انشالاک خوشبخت بشی اما ۴روز پیش شنیدم دخترهمسایمونه عقده و داره جدامیشه دلیلشم اینکه جاریش ۱۹سالشه و بانامزد این ریخته روهم انگاری دختر همسایمون خونه نامزدش بوده متوجه ی رفتارهایی شده اما توصفه گوشی جاریش پیام نامزشو دیده بعد حالانمیدونم چحوری ولی گوشی نامزدشم دستش افتاده ک اونموقع همه پیامهارو خونده حتی پیام س ک سی حالا دخترهمسایمون داره جدامیشه طفلک ۱۶سالشه کلن