2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اجازه جاریم آب نمیخوره بیایید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136114 بازدید | 1054 پست

😐🤔🙄

اون عجیب نیست(( خودت خیلی عجیبی!! که ب قول خودت تو دوران عقد هستی و همچین چیزایی میبینی و کوتاه میای، فردا تو زندگی زن و شوهری کم میاری، عاقلانه رفتار کن نه اینکه بشینی گریه کنی و بگی ای وااااااای!! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با عرض معذرت  این فقط جاریت نیست که  سیاست داره، خانواده شوهرتم اسکل تشریف دارن

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
چون خانوادگی خنگن ، آنقدر دختره زرنگه اختیار کل خانواده رو داره

مرجان دومی 😂😂😂😂😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

عزیزم ببین اصلا نباید بترسی اگه این حرف بزنم ناراحت میشه اگه این کار بکنم این جور میشه مرگ یه بار شیونم یه بار 

تو ام سیاست به خرج بده اگه میگه من نمیزارم کسی داداشم اذیت کنه همون لحظه جوابش بده مثلا بگو من زنشم من بیشتر از همه حواسم هست به شما احتیاجی نیست

بخدا اگه بترسی همه بهت خرده میگیرن 

بخدا دیدم که میگم باید باهاشون تند برخورد کنی  

اره میگن معتاده؟ فقیره ؟ خیانت کرده؟ دلایل اسلامی میخوان ، اصلا برم دادگاه بگم برای چی طلاق میخوام

وای وای 

خانواده خیلی مهمه بهشون بگو اصلا به من توجه نمیکنه هرچی جاریم بگه همونه بگو با نن سرد شده به خاطر جاریم بگو خانوادت یه گوش مالی بهش بدن

عزیزم زرنگ باش .شوهر من اول به من نگاه میکنه بعد به جاریم سلام میده بجز سلامو خداحافظ هم باهم حرفی ندارن .وقتی بخواد مارو دعوت کنه به خودم زنگ میزنه ودعوت میکنه اصلا شماره جاریم تو مخاطبین شوهرم نیست .یعنی چی این حرفا خودت اجازه دادی .جاریته هووت نیست که !  

زنگ زد به همسرت خودت جواب بده بگو بله با همسرم کاری داشتی .اگر گفت نمیزارم کسی داداشو اذیت کنه بگو زنش مثل شیر پشتشه . تو هر شرایطی حرفی زد همینطور بهش ضد حال بزن خودش حساب کار میاد دستش

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
من متولد ۸۲ام اختیار شاشمو به زور دارم

خیلی باحال گفتی  

من متولد 78 هستم . کارت بابای خودمم دستم نیست چه برسه کارت پدرشوهرم  

بابام یه قرونم بهم پول نمیده    فقط دعانویس جاریش

یه همچین موردی تو فامیل داشتیم ک به خیانت ختم شد تهش

خیلی بنظرم مواظب باش:/

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))