2777
2789
عنوان

مسافرت شمال و بی شانسی من

180 بازدید | 10 پست

من خیلی بی شانسم حالم داره بهم میخوره 

مسافرتم زهرم شده کوفتم شده

دندون جلوم که ۵ پیش خوردم زمین یک تیکش شکسته بود رفتم ترمیم کردم امشب شکست 

دلم میخواد خودمو بزنم

الانم نمیدونم چه خاکی به سر کنم تا روزی که نرم شهرمون که نمیشه ترمیم کرد نگرانم تا دوسه روز آینده که هستم بدترشه

کسی تجربه ای چیزی داشته بتونه راهنماییم کنه؟

سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀        ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟                            بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
خب از اونجا زودتر برید😐مگه مجبوری

این همه آدمو چجوری برگردونم عزیزم؟

دست من نیست که فقط برگشتن...

سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀        ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟                            بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️   
این همه آدمو چجوری برگردونم عزیزم؟دست من نیست که فقط برگشتن...

با شوهر خودت برگرد و از اونجا خدافظی کن..دندون زیبایی زنه اگه بزاری بمونه هم درد میکشی هم بدتر میشه

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀
با شوهر خودت برگرد و از اونجا خدافظی کن..دندون زیبایی زنه اگه بزاری بمونه هم درد میکشی هم بدتر میشه

شوهر ندارم‌مجردم😁😁

😂😂😂عه راه حلم فقط برا شوهردارا ب درد میخوره

😅😅

خیلی نگرانم 

یک تیکش که قبلا شکسته بوده کامپوزیتش افتاده تا دوسه روز آینده خیلی بد میشه خودمو برسون

😅😅خیلی نگرانم یک تیکش که قبلا شکسته بوده کامپوزیتش افتاده تا دوسه روز آینده خیلی بد میشه خودمو برس ...

عزیزم🥲ان شالله زودتر برگردید و اتفاق بدی نیوفتع

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀
عزیزم🥲ان شالله زودتر برگردید و اتفاق بدی نیوفتع

انشاالله😭😭