2777
2789
عنوان

مواظب دخترتون باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 82 پست

چند سالشه دخترت؟

بعدشم شمااا شخصا و دوستانه وقتی با دخترتون تنهایید بگید که جاهای خصوصی و جز شما که مامانش هستید کس دیگه ای نباید ببینه هر کی این کار و کرد باید فورا فرار کنه و جیغ بزنه و نترسه بیاد ب شما بگه 

دختری که بالاخره یه روزی با آرزوهاش پرواز میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ شوهرت نظرات میخونه حتماا پیام منو نشونش بدی واقعا بابت رفتارتون متاسفم اقای ب ظاهر پدر شما ادم بی مسئولیت هستین که اصلا براتون مهم نیست بچه خواهرتون داره با روح و روان دخترتون چکار میکنه پس فردا ک دخترتون بلوغ زودرس گرفت هزارتا بلا سرش اومد روت هست سرت بالا بگیری واقعا خجالت نمیکشی که پشت زن و بچت در نمیای خدا سر شاهده اگه من بودم قطع رابطه میکردم نمیزاشتم حتی از صدمتری خونم هم رد بشن خجالت بکش اقا داارم از عصبانیت میترکم ادم هم اینقدر نفهم

جالبه شوهرم نمیدونم مادرش چی گفته....می‌گفت تو چرا نزدیک تو گوش دخترت تقصیر تو هم هس

خانوادگی بیفرهنگن دیگه خودشون درست تربیت نشدن شوهرت هم حاصل تربیت مادرشه دیگه انتظار داری بهتر از این میگفت چه خانواده سمی دارن اه

همسرت راست میگه

اون بچه بوده از رو بچگی کرده.

من خودم پسر دارم. اگر خدایی نکرده پسرم از این کارا کنه، بیشتر مواظبش میشم. ولی ظاهراً اونا براشون مهم نیست.

شما که برات مهمه، چرا مراقب نبودی؟ بعد سه سال اومدی  رفت و آمد کنی، ولشون کردی با هم برن تو گوشی؟

خب این پسر بچه که سابقه شو داشت حداقل بیشتر مراقب می‌بودی....

بعدشم این چیزا طبیعیه.

پسر خاله منم بچه بودم باهام از این کارا میکرد. هردو ۴ـ۵ ساله بودیم. شما تو ذهن دخترت غیر طبیعی ش نکن. فقط مراقب باش فقط.

من یادمه مامانم می‌گفت کمرت دلت درد میگیره. نذار اینطوری کنه. بعدم فقط حواسش بود تنها نباشیم. منم هیچ وقت حس بدی نداشتم و تو دنیای بچگی خودم موندم. تموم شد و رفت. بعد که بزرگ شدم فهمیدم که زیاد جالب نبوده....

حتی یکی از پسر های خییییییلی باشخصیت فامیل مون که خانواده خوب و حساسی هم داره، تو همین سن ۵-۶ سالگی یه بار با دختر بچه فامیل اینطوری کرد. البته اون فرقش این بود که مادر پسره حتی بیشتر به هم ریخت و ناراحت شد....

ولی خب شما مراقب باش خودت دیگه

اولا کی گفته همه جوان ها این طور هستن؟ 

دوما بچه رو باید از بچگی تربیت کرد این خوبه 9 ساله اس والا همین طور رهاش کنن دوسال دیگه ببین چه ها کنه.... 

سوما یعنی چی جلو دخترتو بگیر این چه حرفیه یعنی همه پسرهاشونو رها کنن دختراشون رو زندانی؟ خیر جانم اشتباهه... 

بچه اگه از رو بچگی باشه یه بار که بترسه دیگه انجام نمیده.... 

من جات باشم با چنین افکار سمی و مضخرفی حتی واسه 5 دقیقه هم چنین جایی نمیرم... 

و اینکه شما و پدرش باااید پشت دخترتون باشین و به اونها نشون بدین این رو... خصوصا پدرش باید نشون بده که حواسش هست به دخترش 

💔🌱

چطور وقتی اولین بار دیدی پسرش اینقدر چشم و گوش بازه باز به ارتباط باهاشون ادامه دادی؟؟؟؟حتی اگه نمیتونستی قطع ارتباط کنی(که از نظر من باید میتونستی)نباید اجازه میدادی دخترت یه لحظه ازت جدا شه تا دوباره و چندباره اتفاقات مشابه بیفته

🙃
دقیقا منم مجردم ولی زمانی هم بچه دار شم حتی اعتماد نمیکنم پیش باباش تنهاش بزارم انسان یکم باید حواسش ...

دقیقا دوستام بچه هاشونو پیش دایی و برادر اینا میذارن.من که حاضر نیستم بذارم.عمو بچه نگه میداره!

نمیگم همه ها نه.انا ذاتن نمیتونم اطمینان کنم.تازه ایشون به چشمش دیده.

الان هر چی به شوهرت بگیم طرف خواهرش رو خواهد گرفت . خواهد گفت خواهرمه اونم پسرشه ‌

نمیدونه همین خواهر و پسرش دشمن اول و اصلی  زن و بچش هستن . در همه دیدم در همه ‌..

این پسر یه زمانی بزرگ خواهد شد و رک حواهد گفت با دختر فلانی ............. در زمان گذشته ‌‌‌‌....... 

و چقدر این کارا در ناخوداگاه ذهن دخترتون خواهد موند تا اخر عمرش . و عذابش خواهد داد . 

حالا هی بگه خواهرمه . مادرمه  😑

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
همسرت راست میگهاون بچه بوده از رو بچگی کرده.من خودم پسر دارم. اگر خدایی نکرده پسرم از این کارا کنه، ...

ببخشید با احترام به نظر شما اما اصلا طبیعی نیست 

نه تنها طبیعی نیست بلکه فاجعس 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
جالبه شوهرم نمیدونم مادرش چی گفته....می‌گفت تو چرا نزدیک تو گوش دخترت تقصیر تو هم هس

متاسفم.... با این تفکر حتما به همسرت پیشنهاد کن فیلم بی بدن رو ببینه.... ببینه دوری پدر از دخترش چقدرررر میتونه ضربه زننده و خطرناک باشه.... 

💔🌱
2810