2777
2789
اشنا داشتی یا همینجور؟

اسی نمی‌دونم تا چه حد اطلاع داری از واکسیناسیون..  میگم شاید کمکی کرده باشم. 

واکسیناسیون رو اگر حدود ۶۰ ۷۰ درصد جامعه انجام بدن، اون سی درصد باقی مونده هم ایمن محسوب میشن.  مثل همه کسایی که واکسن کرونا نزدن و احساس زرنگی کردن، به این فکر نکردن که اون ۷۰ درصد باعث رد شدن پاندمی شد.    الان که دارن واکسن نزدن رو رواج میدن، تا ی مدت.. شاید سه دهه، همه چیز عادی هس،بیماری هم دیده نمیشه اما وقتی این آمار از درصدی پایین تر بیاد،خطرناک میشه،. الان افغان ها چهار دهه هست واکسن فلج اطفال نزدن،تا الان خوب بوده،اما حالا که اومدن ایران،بیمارستان ها اعلام کردن بیماری های که ده بیست ساله دیده نشده بین کودکان دارن باز پیدا میشن،الان قاطی آمار ما شدن،یعنی با ما زندگی میکنند.  حالا من ریسک کنم به بچه م واکسن نزنم خوبه یا بزنم؟.    

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم داروسازم هزار تا مقاله دیدم و با کلی متخصص صحبت کردمواکسن ۱۸ ماهگی بشدت بهش انتقاد شده اما واکنش ...

لطفا اسم دوتا از متخصص هایی که باهاشون صحبت کردید و دوتا از مقاله هایی ک خوندین اینجا بذارین تا منم بخونم

منم داروسازم هزار تا مقاله دیدم و با کلی متخصص صحبت کردمواکسن ۱۸ ماهگی بشدت بهش انتقاد شده اما واکنش ...

ضمن اینکه عزیزم جمعیت اتیسم رو به افزایشه بخاطر آلودگی هوا.پارازیت هایی ک تو هوا آزاد میکنن.مواد غذایی که با فاضلاب آبیاری میشه و بیش از حد سم خورده و ....

الان بچه من از قبل واکسن یرسری علایم اتیسم رو نشون داده .

هیچ دکتری هنوز تشخیص نداده و قطعی نیس و از نظر همه بچه کاملا نرمالیه ولی من بخاطر آگاهیم از اتیسم علایمی میبینم.

پس اگر خدای نکرده بعدا دچار اتیسم شد میدونم بخاطر واکسن نبوده.

اونی ک میگه بعد واکسن اینطور شد یا پرت بوده و وقتی علایم خیلی واضح شدن متوجه شده یا طبق گفته متخصص مغز و اعصاب ژنش رو داشته‌.

بحث ژن خیلی علمیه نمیدونم چرا شما ک تخصصی ندارید میگید چرت و پرت!

ضمن اینکه عزیزم جمعیت اتیسم رو به افزایشه بخاطر آلودگی هوا.پارازیت هایی ک تو هوا آزاد میکنن.مواد غذا ...

خواهر من انقد مقاومت نکن در مورد این موضوع وقتی واقعا نمی دونی چ خبره  

والا هر کاری کردم لینک مقاله و لینک مصاحبه بذارم نشد ب والله 

خود من تمام واکسن های بچگی مو زدم فرق نسل ما با گذشته تو کیفیت واکسن ها بوده ، واکسن ۱۸ ماهگی ب خاطر اینکه سه نوع ویروس مختلف با هم داره و متاسفانه وارداتی و اغلب چینی و استاندار اروپا رو نداره واکنش آلرژی زیادی نشون داده ، بخدا ماه پیش همکارم مقاله برام فرستاد خودت سرچ کن دیگه سوادشو ک داری مقاله isi ، موضوع واکسن سه گانه و ارتباط مستقیم با بروز اوتیسم

اردیبهشت ۱۴۰۰ بچه هایی ک واکسن گرفتن ( این بازه زمانی واکسن های چینی بودن متاسفانه اوج کرونا بود و واکسن ها بشدت مورد دار) بقران بچه ی دوستم ، برادر زاذه ی دوستم و یکی دیگه هر سه تا از فرق سر تا نوک پا فردای تزریق بدنشون پر ابله شد دونه دونه زد ، خدا نگذره ازم اگه بخوام دروغ بگم ، صد تا دکتر بردن گفتن ویروسی نیست آلرژی هر چی گفتن بعد واکسن بوده کاری نکردن الانم بچه ی دوستم اوتیسم داره حرف نمی زنه و … از سر همین موضوع ما هم کلی آمار دستمون اومد ک چ خبره ، والله ن من مسئولشم نه پولی تو جیبم می ره ، خدا شاهده دیروز داشتیم کلی با چند نفر بحث می کردیم من بچه ندارم داشتم فکر می کردم اگه روزی بچه دار شذم این واکسنو بزنم یا نه ک این تاپیک و دیدم ، اگه اینستا داری برو پیج استاد بابایی رو سرچ کن مصاحبه ی مادر یکی از بچه ها ک خودش دکتر هم هست و ببین ، من می دونم چرا نسبت ب این موضوع کاری نمی کنن قوانین سایت نمی ذاره بگم مثل شیر خشک های فاسد ( خوذت بفهم چرا دیکه) تحریم و دلالی و … الان هر کی اومده آمار داده گفته این بلا داره ایجاد می شه تکذیب می کنن چون مشکل بلافاصله نیست و تو بلند مدت ظاهر می شه ( این واکسن یکم خطر داره بروز آلرژی و تشنج سفید و بی علامت داره ک مستقیم رو ساخت سلول های آیننه ای مغز و ایجاد اوتیسم اثر می ذاره) اون پیجی ک گفتم تو اینستا ببین ک چند تا مادر می گن بعد واکسن بچمون مشکل پیدا کرد، بازم خود دانی خوذت سرچ کن مقاله ببین ، من اگه به چشم نمی دیذم نمی گفتم، بارم خود دانید بچه ی خودتونه 

خواهر من انقد مقاومت نکن در مورد این موضوع وقتی واقعا نمی دونی چ خبره والا هر کاری کردم لینک مقاله ...

این استاد بابایی ک میگید همون آخونده نیست؟؟؟

خب آخوند ک زمان امیرکبیرم میگفت تو واکسنا جن هست نزنید.

بعدم معتقده اتیسم درمان داره ک همینجا معلوم میشه کاسبی راه انداخته

اون دونه ها خب طبیعیه عزیزمن

بچه من واکسن یکسالگی بدنش پر دونه شد.نسبت ب واکسن یکسالگی هم همین نظرا دارین؟

دلیلشم اینه ک ویروس وارد بدنش شده و بچه واقعا اون بیماری رو ب صورت خفیف گرفته.

برای واکسن ۱۸ ماهگی اسهال خلط آلود شد‌ ک فک میکنم الرژی داشته ب واکسن

ب خیلی چیزا آلرژی داره پسرم

تشنج و اتیسم حتما دلیلش این بوده ک واکسن محرک شده.

در اینکه کیفیت واکسن و شرایط نگهداریش تو ایران خوب نیس ک شکی نیس ولی واکسیناسیون باید انجام بشه.

هیشکی مثل من از اتیسم نمیترسه.میتونی تاپیکاما بخونی و استرسی ک میکشما بفهمی ولی با اینحال نتونستم بچما در معرض فلج اطفال قرار بدم.قبلا هم گفتم اگر روزی بفمم دور تز جونش اتیسمه میدونم بخاطر واکسن نبوده.

در ضمن بحث ژن هم انقد مبحثش طولانی ک من با ی دو خط دو خط نمی تونم توضیح بدم تمام انسان‌ها ژن اوتیسم و دارن حتی من و شما ، طیف اوتیسم انقد زیاد ک خیلی از  عادت های رفتاری ادما تو دسته های اوتیسم قرار می گیره انواع ترس ها انواع واکنش ها ب موقعیت ها و علاقه مندی ب بعضی غذاها  یا برعکس درون گرایی پر حرفی کم حرفی  … همین الان من می تونم چند نوع رفتار خودمو بگم ک تو دسته اوتیسم تعریف شده تمام انسان ها ک کروموزوم یکسانی دارن ( جز نشانگان داون )  ژن های یکسانی دارن ک به خاطر جنسیت شرایط زیستی و  فعال بودن ژن ها تو نسل های قبلی و … که بحثش زیاد ی سری ژن ها فعال می شن ی سری غیر فعال مثلا چند سال پیش ژن مربوط ب چاقی کشف شد که همه ی ما اون ژن و داریم ولی در بعضی افراد فعال می شه برای همین ب اصطلاح می گن بعضیا استعداد چاقی دارن یا ژن وسواس یا ژن طاسی اینا تحقیقات اخیر من و شما هم این ژن ها زو داریم ولی بنا ب دلایلی که طولانی فعال نیستن 

این استاد بابایی ک میگید همون آخونده نیست؟؟؟خب آخوند ک زمان امیرکبیرم میگفت تو واکسنا جن هست نزنید.ب ...

بله همون 

ولی من اکتفا ب اون اذم نمی کنم من دو روزه پیجشو دیدم ک همکارم نشون داد اینکه کاسب یا نه من نمی دونم ولی حرفای مادرا قابل تامل ، مادری ک خودش پزشک داره می گه واکسن ۱۸ ماهگی رو نزنید 

بچه ی شما هزار تا علامت نشون داده باز شما سمج می گید نه؟ فلج اطفال ک ما هم خوردیم اون قضیه ش فرق داره ، بله واکسن تو نوزادی می تونه تو ساخت یا عدم ساخت سلول های عصبی و نورون های مغزی تاثیر بذاره همین چیزی رو که گفتم  تو گوگل اسکولار با کیبورد های مختلف سرچ کن، انگلیست خوب نیست بزن ترجمه کنه دست و پا شکسته متوجه می شی چی نوشته 

من چیا سمج میگم نه؟

شما می گی اوتیسم صد درصد مربوط به نقص ژنتیکی و به صورت مادر زادی هست نخیر عزیز من چند سال موج شدیدی از طیف های مختلفی رو داریم می بینیم از بدو تولد تا ۲.۵ سالگی که شبکه ها و سلول های عصبی مغز در حال شکل گیری هست ( سن حساس) هر عامل خارجی که تاثیر گذار باشه می تونه روند رشد و تکثیر سلول ها یا ارتباط بین نورون ها رو کند یا مختل کنه چند سال در مورد تشنج خاموش واکسن های نا ایمن و مخصوصا ۱۸ ماهگی هم هشدار می دن اما فعلا جدی نگرفتن، ی تست Hplc هم تازگیا تو ایران می گیرن که ژن معیوب رو شناسایی می کنه حالا بچه ای ک ژن سالم داره و علایم اوتیسم داره و تشخیص متخصص هم از روی علایم ظاهری همینه چی؟ پس اوتیسم به معنی چیزی که رواج دادن هم ژنتیکی هم اکتسابی فکر کنم دیگه مختصر و مفید گفتم، البته الان شرطی شدن ذهن به خاطر روتین دایمی زندگی در بزرگسالی هم اوتیسم بزرگسال می گن که وقتی جزییات رو بررسی می کنی می بینی چیز دیگه ای، خلاصه شما پیش اغلب متخصص ها بری متاسفانه ن وقت می ذاره نه بررسی درست می کنه صرفا از روی دانشی که قبلا کسب کرده و اپدیت نشده ولی هر روز در حال تغییر نظر می ده( البته ن همشون)  

شما می گی اوتیسم صد درصد مربوط به نقص ژنتیکی و به صورت مادر زادی هست نخیر عزیز من چند سال موج شدیدی ...

بله من فکر میکنم اتیسم از لحظه ی شکل گرفتن مغز در دوران جنینی شروع میشه

یا بخاطر ژن یا شرایط محیطی در دوران بارداری

اون چیزی ک بعد بارداری پیش میاد یا فقر محیطیه ک بچه شبیه بچه های اتیسم میشه(بچه ای ک باهاش بازی نمیشه،حرف زده نمیشه و مه و مات بزرگ میشه)

یا بیبی دیجیتال و تاثیر تلویزیون و...هست.ک هردو با بهبود شرایط محیط و قطع عوامل مخرب پیشرفت میکنن.

شاید من اشتباه میکنم.استارتر هم جالبه بدونیم بالاخره واکسن میزنه یا ن