2777
2789
عنوان

بنظرتون شدنیه

123 بازدید | 27 پست

سلام

به نظرتون اگه از فردا بشینم مثل آدم درس بخونم شانس قبولی توی کنکور دارم؟میشه یکم نصیحتم کنید و راهنماییم کنید؟

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه قطعااا فقط جا نزنچ رشته ایی

واقعا شدنیه؟؟؟تروخدا یکم انگیزه بهم بده خیلی ناامیدم

نه پس

خب معلومه داری

تو اگه نصیحت واست کارساز بود تا الان اقدام کرده بودی

وضع کنکوریای این سایتو ببین همشون دارن مینالن

یه سریا تا شب کنکور درس نمیخونن تو دو هفته قبل کنکورم بخونی از هزاران نفر جلویی

این حرفای چرت و پرتو ول کن بشین پای درس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
,بله میشهنصیحت خاصی نمی‌خواد یا شرایطتتون عوض می‌کنید یا تا ابد تو یه جا گیر می‌افتیداگه میخوای مسیر ...

خیلی ناامیدم 

همکلاسیام یه جوری حرف میزنن انگار خیلی وقته شروع کردن

خیلی استرس میگیرم اونارو میبینم

نه پسخب معلومه داریتو اگه نصیحت واست کارساز بود تا الان اقدام کرده بودیوضع کنکوریای این سایتو ببین ه ...

آخه همکلاسیام خیلی استرس میدن

آخه همکلاسیام خیلی استرس میدن

گور بابای همکلاسیات

اونا شغلشون اینه

اینجوری رقیب حذف میکنن

نه باهاشون حرف بزن راجع به این چیزا نه چرت و پرتاشونو قبول کن

راه خودتو برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مهم اینه کیفیت داشته باشید و خودتون با کسی مقایسه نکنید

اخه میدونی همش یه سوالایی از معلما میپرسن که من اصن اینارو ندیده بودم همش کتابای تستشونو میارن نشون معلما میدن ناخودآگاه استرس میگیرم