2777
2789
عنوان

دعا طلسم سحر و جادو

283 بازدید | 40 پست

سلام خانما کیا نماز حضرت فاطمه الزهرا رو به نیت کسی خونده و جواب گرفته؟

از علائم دعا طلسم چیزی حس کردین رو خودتون واسه کسی؟

از تجربیاتشون بگن

والا دوست من میخواد طلسم بخره /:

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما که خانوادگی طلسم داشتیم مادر بزرگم فوت کرد بابام ورشکست شد مادرم مریض میشدخودم پام شکست خاهرم دستش اخر دعا نویس گفت پرنده شوم لونه کرده با کلی ترس و دلهره که مبادا بدتر بشه باطل کرد و در عین نا باوری واقعایه پرنده سیاه و عجیب غریب زشت تو حیاط مرد

ما که خانوادگی طلسم داشتیم مادر بزرگم فوت کرد بابام ورشکست شد مادرم مریض میشدخودم پام شکست خاهرم دست ...

واااای چقدر بد

آخه مردم چرا با زندگی دیگران بازی میکنن آخه

من الان نمیدونم چیکار کنم نمازش رو بخونم یا نه

واقعا؟آخه تو مفاتیح جنان اومدهخودتون خوندین؟اگه خوندین آخرش چیشدهمن خیلی به تجربیات و راهنمایی نیاز ...

من حس میکنم برای من و خانواده ام هم گرفتن 

هر چی بدبیاری بود آوردیم

ولی این نماز برای بطلان سحر نیی 

بخون غسل و کلا از ایات قرانی استفاده کن

والا عزیزم من از سوره های قرآنی میخونم نماز هم تو مفاتیح اومده من دیروز اولین بارم بود نماز باطل السحر خوندم تو نماز فشارم‌انگار داشت میفتاد اما نماز رو نشستم امروز هم حالم بد شد عصر چشمام یه جوری شده بود انگار سرگیجه میگرفتم فقط من از اینجاش میترسم اگه تا ۱۴ روز اینجوری پیش بره این حالت و علائم طلسم

ادامه ندم

بخاطر همین الان دو دل شدم چون من به نیت خودم نمیخونم ک

من حس میکنم برای من و خانواده ام هم گرفتن هر چی بدبیاری بود آوردیمولی این نماز برای بطلان سحر نیی

درسته بهتون حق میدم والا اینجا خیلیییی از خانما خوندن و نتیجه گرفتن و حتی تو خواب هم دیدن یا مریض اینا شدن که نشونه طلسمشون بود

دروغ چرا بگم من دیروز اولین بارم بود خوندم وسطای نماز داشت حالم بد میشد که اما محکم ادامه دادم نماز رو نشستم

امروز هم عصر چشمام یه جوری میشد انگار سرگیجه میگرفتم اینها ممکنه نشون طلسمی ازش باشه چون جن ها سعی دارن ما نماز نخونیم که باطل نشه

ولی دو دل شدم میدونی بخاطر چی دو دل شدم اگه اینجور علائمی خوابی یا مریضی واسه من تا ۱۴ روز اینجوری ادامه داشته باشه اونوقت نخونم 

نمیدونم چیکار کنم اصلا