2777
2789

تروخدا بیاین بگین چون یکبار سابقه سقط داشتم بخاطر تشکیل نشدن قلب به نظرتون چی بخورم خوبه؟؟؟؟؟،

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما کاهو وسکنجبین بخورید

ولی مهم اون مغز کاهو هست اونو رنده کنید وبجوشونید ده دقیقه یه ربع بعد صافش کنید بخورید

دمنوش عناب هم عالی جواب میده برای تشکیل قلب جنین

رب انار ملس هر ۸ ساعت

رب به هم حتما استفاده کنید

شیب را رنده  کنید یه روز با عرق بهار نارنج ویه روز با عرق بیدمشک و تا ۸ یا ۹ هفته خوردن اینا را ادامه بدین

کاهو نزدیک به ریشه را نخورید

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
حتما کاهو وسکنجبین بخوریدولی مهم اون مغز کاهو هست اونو رنده کنید وبجوشونید ده دقیقه یه ربع بعد صافش ...

اینا رو طب سنتی به من گفت انجام بدین و براشون دعا کنید

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
هروز کارم شده دعا نمیدونم چیکار کنم 😔 خیلی میترسم

منم همینطور‌ بودم الان دومی حامله م خیلی پیش‌میاد تو بچه اول نگران نباش

آزمایشات کامل دادی؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

منم همینطور‌ بودم الان دومی حامله م خیلی پیش‌میاد تو بچه اول نگران نباشآزمایشات کامل دادی؟

نولا گفتم اول برم سونو قلب بعد برم چکاب بدم دو هفته دیگه باید برم الان ۶ هفتم