2777
2789

خیلی خوشبخت شد

وقتی با من بود همش بهم ابراز عشق میکرد منم دخترم احساسی میشم باور میکنم وابسته میشم به خصوص این که اولین  رابطم بود 

اولش مقاومت میکردم اما اون پافشاری میکرد اخر قبول کردم رل زدیم 

میگفت دوست دختر قبلیش پیام میده 

خدا میدونه چقدم راست میگفت

بعد هی شروع کرد بهونه اوردن 

هی ازم میخاست این مار کنم اونجوری رفتار کنم میگفتم اکسم فلان حور بود

خیلی از طرف روحی اذیت شدم بچه ها طولانیه بخام بگم ولی همتون دخترین احتمالا تجربه کردین یه سری چیزا رو 

خلاصه یهو سر یه بهونه کات کرد باهم

ولی تو مدت کات گاهی پیام میداد تا میومدم فراموش کنم 

ما سه ماه کات در ارتباط بودیم یعنی کامل قطع نشده بود اینکه میگن با دست میکشید با پا پس میزد 

بعد یهو بلاکم کرد اخرم گفت نخواستم پیام بدی رلم ببینه

در حالی که خودش میداد

خیلی شکستم تو کل این مدت چقد گریه کردم چقد روانشناس رفتم 

ولی اون الان با دختره داره حال میکنه 

من هنوز خوب نشدم اون به همه چیزش رسید

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶ ماه صبر کن حالا چه کمتر چه بیشتر ببین تو اونو فراموش کردی و حالا اون تو کف توعه. زنان زیرک رو بخون ...

عزیزم خوندم اینو همون موقع که رابطه بودیم میخوندم اما بدتر دعوامون میشد 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
عزیزم خیلی متاسفم بعضی ها تو سینه بجای قلب سنگ دارنفکرت رو از شرایط و اوضاع اون مرد رها کن امیدوارم ...

مرسی عزیزم که انقد مهربونی