2777
2789
عنوان

سرزنشم نکنید دوباره میخوام پسردار بشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 25 پست

ویتامین سی بخوره شوهرت 

خودت و شوهرت گرمی زیاد بخوررر 

این سه ماه 

مثل شیره خرما .....‌

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ممنون عزیزم،چندروز پیش اینجا یکی بهم گفت چون برا پسرت ذوق کردی خدا ازت گرفتش😭😭😭😭😭

نه عزیزم چرا باید همچین چیزی درست باشه؟ 

منطقی بهش فکر کن 

عمرش به دنیا نبوده 

شاید یک امتحان بوده از طرف خدا 

به خودش توکل کن درست میشه، باشه؟ 🥺

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم،چندروز پیش اینجا یکی بهم گفت چون برا پسرت ذوق کردی خدا ازت گرفتش😭😭😭😭😭

اینو بدون که بچه ای که سالم باشه سقط نمیشه 

دوست داشتی بچه مورد دار دنیا بیاری؟

خدا رو شکر کن سقط شد 

اسمون به زمین نیومده الان سقط خیلی زیاد شده 

و چیز خاصی نیست معمولا

ایشالا زود باردار میشی 

حکمتی توش بوده 

پیج آشپزی من 
اخه چرا پسر؟😓مگه دختر چشه اینقد پسر پسر میکنین

این که کسی یه جنسیت رو ترجیح بده، معنیش این نیست که اون یکی جنسیت مشکل داره

خیلیا پسر داشتن رو دوست دارن

همونطور که خیلیا دختر داشتن رو دوست دارن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
این که کسی یه جنسیت رو ترجیح بده، معنیش این نیست که اون یکی جنسیت مشکل دارهخیلیا پسر داشتن رو دوست د ...

چرا یکی حتما باید بگه من پسر می‌خوام آبروم میره وگرنه ؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
چرا یکی حتما باید بگه من پسر می‌خوام آبروم میره وگرنه ؟

آدم کم عقل همه جا هست

شرایط استارتر فرق داره

و این بحث جاش تو این تاپیک نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
آدم کم عقل همه جا هستشرایط استارتر فرق دارهو این بحث جاش تو این تاپیک نیست

استارتر داره میگه باید پسر بشه اینسری هم وگرنه ابروم میره خب ما باید توجیه کنیمش

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
استارتر داره میگه باید پسر بشه اینسری هم وگرنه ابروم میره خب ما باید توجیه کنیمش

این متن تاپیک هست

کجا گفته آبرو...

"۵ روزه پسر قشنگم تو شکمم مرده بود و سقطش کردم،

تا قبل از این اصلا جنسیت برام مهم نبود ولی الان تا دوباره پسردار نشم دلم آروم نمیگیره😭😭😭

میخوام زود بعد از دوران نقاهت سقط اقدام کنم، به نظرتون الان چیا بخورم بچم پسر بشه؟"