2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره عکس یخچالمون میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12045 بازدید | 224 پست
پرنیان جان‌ . زندگی وادما عجیب غریبن. درادامه حرفای و تو اون کاربر میگم. داداش من وقتی رفتیم خواستگ ...

آره عزیزدلم، متوجه ام. ولی همه خانواده ها مث شما نیستن که پشت عروس و بگیرن. خدا تکثیرتون کنه ولی خداوکیلی خودتم میدونی که اینجور خونواده ها کم هستن. معمولا یا میگن عروسمون پرتوقعه یا چندماهی کمک مالی میکنن که دهن عروس و ببندن. ولی شما خداخیرتون بده، مشکل و از ریشه حل کردین و درستشم همینه. خدا عمر طولانی به پدر و مادرت بده و تن سالم به برادرت👏👏🌹🌹

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزدلم، متوجه ام. ولی همه خانواده ها مث شما نیستن که پشت عروس و بگیرن. خدا تکثیرتون کنه ولی خدا ...

اره بابا میفهمم چی میگی. من خودم باشوهرم دعوام شد بااینکه کل‌خاندانشون میدونن ک من چ زنی ام چ عروسی‌ام دایم دارن تعریف منو میکنن مادرشوهرم گف‌ زیرسرت بلندشده .خانوم نماز خونو .... جوری ک اینا‌واقعا‌لیاقت منو ندارن حتی‌همسرم .ازینورم برادرم لیاقت اون زنو خانواده ی‌زنو نداشت . 

مردا گاهی باید سفت و محکم وایسی جلوشون وگرنه تمااام...فک کن مامانم میگف‌کدوم مادرشوهرخواهرشوهری ب‌ عروسشون اینجوری‌میگن این حرفارو میزنن چیز یادش میدن😂

برادرم سالمه ها اخلاقی‌رفتاری منظورمه اما‌ ی‌دوره وحشتناک تنبل‌شده بود .بعدظاهرشو ببینی خوشگلو خوشتیپ انگار‌بچه خیابون فرشته .. این چیزا براش خیلی‌مهمترشده بود. ازبس‌زنشو خانوادش‌پروبال داده بودن ب این چیزاش‌.ظرفیت ندارن دیگه اکثر مردا

parasoo1989@
اره بابا میفهمم چی میگی. من خودم باشوهرم دعوام شد بااینکه کل‌خاندانشون میدونن ک من چ زنی ام چ عروسی‌ ...

پرستوجان جدا از خودت، عاشق مامانت شدم😁🥰♥️

یه لحظه مقایسه کردم با مادر شوهر خودم، بغض کردم. این مادرشوهر، حق من نبود😭😭🤪🤪😅😅

گذشته از شوخی، واقعا باهات موافقم. جلوی بعضی مردها و بعضی رفتاراشون اگه نایستی، فاتحه ی زندگی خوندست👍👍

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

پرستوجان جدا از خودت، عاشق مامانت شدم😁🥰♥️یه لحظه مقایسه کردم با مادر شوهر خودم، بغض کردم. این مادر ...

عزیزی😄😊💌

اره مامان من خیلی‌تواین چیزا ب قول خودش خود ب خداییه. 😄بخدا با مادرعروسمون زنگ میزنن حالو احوال عیدی میبرن گاهی‌واسه هم. بااینکه وضع مالی خانواده عروسمون از پدر‌من خیییلی‌بهتره . اما نه خودش نه خانوادش چیزی‌نکفتن چشم و دل سیرن. اینم بگم ی‌ اشنایی ب مامانم میگف‌عروستون خوبه چون شماها خوبیدو طرفداره حقید. خانواده ی‌دخترم چی‌میخوان مگه از ادم احترام محبت ی‌تعریف‌کردن . خداشاهده مامان من چیزی بپوشه چون قشنگم هس سریع بهش میگه چ بهت میاد یا اینوراونور جلوی‌خودش میگه عروسم خوشگله دستپختش‌ فلانه. 

برعکسه مادرشوهره من ک اخرسر‌گف‌چ معنی داره دستپخت عروس از مادرشوهر‌بهترباشه😐😐😄داشت میترکید از حسودی. 

parasoo1989@
عزیزی😄😊💌اره مامان من خیلی‌تواین چیزا ب قول خودش خود ب خداییه. 😄بخدا با مادرعروسمون زنگ میزنن حال ...

خدا حفظشون کنه. مادرتون زن عاقلیه...هرکاری میکنه، نتیجه ی مثبتش، وارد زندگی بچش میشه. این ینی مادری کردن، نه کاری که خیلی از مادرشوهرا میکنن. پسر و میکشن سمت خودشون، دست نوازش به سرش می کشن، هفت رقم غذا میذارن جلوش( حالا تا مجرد بود اینکارارو نمیکردنا) بعدم گوشش و پر میکنن، میندازن به جون عروس. به خدا که تاوان داره. از خدا نمیترسن اینا

خدا به مامان سلامتی و‌طول عمر بده انشالا🙏♥️

گفتم ک جز کارای ساختمونی هس

عزیزم خب تقصیر خودته ! چرا صدات درنیومده تا حالا؟؟ به جهنم که گرمه! وظیفشه بره ! لااقل روز در میون بره ! شاهزاده ای چیزی تشریف دارن؟؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
😂ایول ب شما خسته نباشی خداقوت حالا من همسرم این روزا همش اضاف کاریه دلتنگ میشم بشدت مسولیت پذیره هم ...

بعضیا از این بر بوم افتادن بعضیا از اون بر 

دیگه کار زیادی هم خوب نیست نمیشه که خودکشی کرد

من صبح زود ساعت 10 میرم سر کار ساعت 6 عصر میام خونه 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را

اسی اون شیشه های تزشی رو بزار تو کشوی یخچال هز چی شیشه هست بعد یخچالت یکدست خالی میشه بعد یا دستمالم بکش رو قفسه ها پاکش کن برق بزنه از خالی بوذن تا شاید شپهرت دید خجالت کشید من هیچوقت شیشه عا رو تو قفسه نمیزارم فقط توکشو

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
بعضیا از این بر بوم افتادن بعضیا از اون بر دیگه کار زیادی هم خوب نیست نمیشه که خودکشی کردمن صبح زود ...

اره دقیقا حرف همسر من همینه میگه هر چیزی جای خودش بنده خدا با خستگی تموم هم بازم وقت میزاره برامون انءشالله چهار ستون همه آقایون سلامت باشه

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
اسی اون شیشه های تزشی رو بزار تو کشوی یخچال هز چی شیشه هست بعد یخچالت یکدست خالی میشه بعد یا دستمالم ...

گرم بودن هوا دلیل کار نکردن نیس مگه شغلش چیه؟ 

اره دقیقا حرف همسر من همینه میگه هر چیزی جای خودش بنده خدا با خستگی تموم هم بازم وقت میزاره برامون ا ...

انشاالله سالم و سلامت باشن امثال شوهر شما که وقت میزارن برا پیشرفت زندگیشون و تلاش میکنن واقعا قابل احترامن خدا قوت

انشاالله سالم و سلامت باشن امثال شوهر شما که وقت میزارن برا پیشرفت زندگیشون و تلاش میکنن واقعا قابل ...

سلامت باشی همچنین شما 

موفق وتندرست باشین🤲🌸

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
2810