2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره عکس یخچالمون میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12045 بازدید | 224 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکسال دوست بودیم میدیدم جوون سالم و خوش قیافه ای هساهل چیزی نیاقوامم هسیمهمون موقع اهل کار و اینا نب ...

اره هیچی درست نمیشه بعد ازدواج 

بهش سخت بگیر بهش بگو اینا رو ازش میخوای یا اصلا بشین باهاش حرف بزن دلیلش چیه که سرکار نمیره شاید یه مشکل یا بیماری جسمی داره که خیلی خسته میشه اینکه زیاد هم میخوابه یا شاید افسردگی داره اول علت شو پیدا کن بعدش کمکش کن بره سرکار و ازش بخواه که بخره 

دیگه هم نرو سرکار بری سرکار بیشتر تن پرور میشه 

واقعا شاید خدا خواسته بچه بمونه فقط یه وقت با بچه هات بد رفتاری نکنی گناه دارن طفلیا 

کمک خواستی در خدمتم 

من به خاطرویارشدیدی که داشتم متاسفانه اصلالب به میوه نمیزدم اصلاتوحاملگی به خودم نرسیدم بچم هزارماشا ...

جدی یکم خیالم راحت شد 

من سر دختر اولم خیلی میوه و اینا میخوردم کلا غذام عالی بود از همه نظر 

این بچه دومی هم اوایل پسته و مغز میخرید برام  فعلا ته زده پولاش🤣

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اره هیچی درست نمیشه بعد ازدواج بهش سخت بگیر بهش بگو اینا رو ازش میخوای یا اصلا بشین باهاش حرف بزن دل ...

ن چرا با بچه بد بشم . بچه ی بی زبون چه گناهی داره. 

خودم شغلم خیلی دوسدارم . میرفتم فروشگاه دوسه میلیون وسایل میخریدم میووردم خونه  مثلا مواد شوینده برای یکسال میخریدم.

درامدم خوب بود توی دوسه ماه  ۵۰ میلیون بدهی دادم حتی ی مسافرت شمالم رفتم پارسال برج ۸ . الان اگر حامله نبودم بهترین درامد داشتم. خودمم نرفتم سرکار گفتم حالم بد میشه هی برم و بیام هوا هم گرمه.

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

شما به این فکر کن که ۴ روز دیگه استخونا و دندونات همه می‌پوسه موهای سرت می‌ریزه پوست صورتت خراب میشه ...

قرص کلسیم و اهن هر روز میخورم. حبوبات میخورم. ولی اره راس میگی باید بیشتر ب خودم برسم

گلم کدوم شهری وگرنه یکم برات خوراکی بیارم 🥺چون بارداری دلم پیش خودت بچه میمونه

نه مرسی همین ک گفتید انگار اوردید❤

ن چرا با بچه بد بشم . بچه ی بی زبون چه گناهی داره. خودم شغلم خیلی دوسدارم . میرفتم فروشگاه دوسه میلی ...

باریکلا به شما 

میدونم کارتون رو خیلی دوست دارید ولی واقعا شوهرتون باید بفهمه شما هم نیاز مالی دارین باید کار کنه 

اول از همه باید بفهمید دلیل شوهرتون چیه که نمیره سرکار 

گواهی نامه نداره بدون گواهی نامه میشینه پشت ماشین

شوهرت چند سالش؟کدوم شهری؟

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

باریکلا به شما میدونم کارتون رو خیلی دوست دارید ولی واقعا شوهرتون باید بفهمه شما هم نیاز مالی دارین ...

تنبلی و سختی ندادن به خودش.

ادم سختی کشیدن نیس 

همش دلش میخواد بره تفریح و بیرون.

مسولیت پذیر نیس مثلا بگم پول بده

میگه تو هرچقدرم پول بهت بدم زود تموم میکنی

میری بدهیات میدی

ب همین بهوونه پولی نمیده

منم الان میخام ارامش داشته باشم اصلا حوصله بحث ندارم 

شوهرت چند سالش؟کدوم شهری؟

۳۱سالشه خودم ۲۷

تنبلی و سختی ندادن به خودش.ادم سختی کشیدن نیس همش دلش میخواد بره تفریح و بیرون.مسولیت پذیر نیس مثلا ...

اخه تا کی میخواد تنبل باشه باید مسئولیت زن و بچه اس رو برعهده بگیره 

ولی مطمئنم ببینه یخچال خالیه یه تکونی به خودش میده بالاخره خودش هم غذا میخواد 

خوبه که بحث نمیکنی بحث کردن فقط بدتر میکنه 

والا ریس جمهور باید بیاد دستشو بزاره انجای مردم که وضع وخییمه بچه نیارید....توگرما نمی تونید کارکنید ...

وای حالم بد بود از ویار کلی خندیدم 😁😁😁 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بله ولی از کجا معلوم گوشش و بپیچونن؟ تو بهترین حالت میگن عروسمون پرتوقعه.

پرنیان جان‌ . زندگی  وادما عجیب غریبن. درادامه حرفای و تو اون کاربر میگم. داداش من وقتی رفتیم خواستگاری سرکار نیرف درامد خییلی خوب تایم کاری زیاد حتی روزای تعطیل. بعد عروسیش واای نگم برات این شل کرد نرفت سرکار.ما زیرگوش زن ذاداشم بخونیم من با داداشم حرف بزن دعوا کن مامانم ک دااایم حرص و دعوا. بابام چندباری‌ دعواش شد باهاش. یکی از دلایل اصلیش این بود ک زن داداشم سفت نمیگرف بهش مینرسید دعواشون بشه یا خانوادش بفهمن .دوماه میرف شش ماه نمیرفت.این کار ب درد من نمیخوره اون نه این نه. واای وااای. 

مامانم دیگه زن داداشمو صدا کرد بعد چندسال گف ببین دخترم الان بهت میگم ک بعدها نگید نگفتید اگه سفت نگیری محکم واینستی فاتحه زندگیتو باید بخونی بعدا نگی خانوادش بهم نگفتن .گف نترس دعواتونم شد ما پشت تو هستیم نمیذاریم چیزی بشه .من چقدحرف زدم مثال زدم براش. ااااوف . ک دیگه گیر داده بود بهش و الان سرکاره و صبح میره تاشب. بعد پدرمادره من ادمای پرتلاش زرررنگ جوری ک عروسمون میگف‌من. نمیدونم این ب کی‌رفته😐منظورم اینه تربیتمونم اونجوری بود .

چقد حرف زدم😄دردو دل بود. 

parasoo1989@
2810