2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره عکس یخچالمون میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12048 بازدید | 224 پست
گلم دست به کار شده دیگه مگه ندیدی اون سازمان بودجه شو که با ۳۰۰هزار میلیارد اختلاس و سابقه زندان

توروخدا،ازانتصابهاش حداقل اینجانگید، واقعااعصابم خورده هیچ پیامی دراینباره دوست ندارم بشنوم وپیگیری کنم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
مگه انسان خیار گوجه اس یا از بوته به عمل اومده؟؟؟از قبل این که نطفه بسته بشه رفتار پدر مادر تاثیر مس ...

هیچ ربطی نداره. خودمم پدرم بی مسئولیت و از بجگی هیچ خرجی به ما نداد و میگفت هرمی هرچی خواست خودش بره سرکار و به من چه، ولی درس خوندم تا اخرین درجه دانشگاهی، تلاش کردم خونه گرفتم مستقلم خرج یک خونه رو خودم دارم میچرخونم شاغل رسمی هستم تازه من یک دخترم، اون پسری که گشنه دست پدر مادرشه که پول زن و بچش رو هم بدن اصلا ادم حساب نمیشه. پدرمم کاملا بی مسئولیت، هرکس بخواد بی عرضه باشه براش هزار تا بهانه میتونه در بیاره و ننه باباشم بهانه کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهل میلیون ک یسری وسیله کادویی خریده بودم برای ازدواج کسی ک بلع رو گفت بهش بدم اینقد خواستگاری ناموف ...

متاسفم  انشالله همه چی درست میشه حتمن مصلحت‌ خدا بوده که منفی شنیدین. ولی صبور باشید 

ن اگر بخاد کار کنه هس.پیگیر نیس حس میکنم خودش راضیه با یکی دومیلیون ته کارتش باشه راحته صبرمیکنه تمو ...

‌مدیریتش کن، وقتی پول داره

بیمه که هستید؟

عزیز شوهرت یه مشکلی داره که بی انگیزه شده 

شاید نا امیده شاید روحیه اش بده 

همین خواب زیادش شاید از خدایی نکرده بیماری روحی استرسی چیزی باشه که دلش میخواد از کار در بره و بخوابه 

شاید به شوخی بگیم از گشادی ولی به نظرم بهتره با خوبی و خوشی باهاش صحبت کنی 

نه با دعوا یا اخم و تخم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
توروخدا،ازانتصابهاش حداقل اینجانگید، واقعااعصابم خورده هیچ پیامی دراینباره دوست ندارم بشنوم وپیگیری ...

نکنه بهش رای دادی؟ طرف رفت اختلاسگر رو معاون خودش کرد 😆🤣🤣😂

مستاجر نیستین؟ ماشین ندارین؟

خداروشکر مستاجر نیسیم. البته همش از باعرضه بودن خودمه 

وگرنه روزی ک اومد خاستگاری با یه موتور اومد هیچی نداشت.

فقط قیافه و تیپ  و هیکلش خوب بود و جوون سالمی بود

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ن اگر بخاد کار کنه هس.پیگیر نیس حس میکنم خودش راضیه با یکی دومیلیون ته کارتش باشه راحته صبرمیکنه تمو ...

شما خیلی خوبی عزیزم چقدر اصرار داری که خسیس نیست 

به چه درد میخوره خسیس نبودنش 

ازش خورد و خوراک و خرجی بخواه وقتی هم میگه من نمیتونم کار کنم و فلان بگو پس بی جا کردی زن گرفتی دو تا بچه هم کاشتی،

خانواده ات یا مهمون که میاد خونتون چطور پذیرایی میکنی؟؟؟؟؟

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

عزیز شوهرت یه مشکلی داره که بی انگیزه شده شاید نا امیده شاید روحیه اش بده همین خواب زیادش شاید از خد ...

خیلی بهش میگم بخدا

طعنه میزنم

تنبل هس سختی ب خودش نمیده 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

پزشکیان دشمن زیاد داره

حس خوبی بهش دارم حس میکنم خیلی خاکی و به حرف مردم گوش میده امیدوارم این وضعیت رو هر چن کم اما تغییر بدع

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
نکنه بهش رای دادی؟ طرف رفت اختلاسگر رو معاون خودش کرد 😆🤣🤣😂

خدانکنه، بلابه دوراگربهش رای داده باشم، خودش بدنیست، اطرافیانش بدهستن، هرچقدرهم گفتیم پزشکیان همون دولت روحانی گوش نکردن،دقیقاهمون افرادداره سمت میده

2810