2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره عکس یخچالمون میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12045 بازدید | 224 پست
ننه باباش آیا این وسط چیکاره ن؟ باید سرپرستی پسرشونم بعد تاهل به عهده بگیرن؟ مگه پسره ۱۲ سالس؟

به هر حال ثمره تربیت اوناست و وقتی بچه تنبلی داشتند نباید براش زن می گرفتند 

در هر حال ما اینجا کمکی از دست مون برنمیاد ولی اونا می توانند حداقل به نوه شون کمک کنند !

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
چه بی مسئولیت

خیلی بخدا 

همیشه همین بوده سختی ب خودش نداده هیچوقت

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس مردای ما چجوری می‌رن سرکار گرمه شد دلیل؟🫤 بابام بنده خدا جلوی دستگاه جوش وایمیسته تو این گرما ، ...

همون واقعا بابای منم ۴۰ سال تموم داره جلو سرما و گرما بدو بدو میکنه  بخدا نسل قدیم دیگه تکرار نمیشه مرد هم مردای قدیم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

چی بگم گلم 

اگه تنها چیزی که بتونم از جامعه حذف کنم فقر .

از بهداشت قرص ها مکمل بگیر ، البته این موارد از سه ماه قبل بارداری باید پیگیری کرد .

اسید فولیک لطفاً استفاده کن چون تونل عصبی داره شکل میگیره و اگه استفاده نکنی نقص خیلی بزرگ برای بچه . قرص هاش از خونه بهداشت بگیر ...

من خواهر نامزدم تغذیه خونده اگه بخوایی ازش کمک میگیرم چون اونا ی جدول جانشینی دارن مثلا جانشین گوشت ، لوبیا . من اطلاعات کافی ندارم که بخوام کمک کنم 

پس مردای ما چجوری می‌رن سرکار گرمه شد دلیل؟🫤 بابام بنده خدا جلوی دستگاه جوش وایمیسته تو این گرما ، ...

شوهر بی چاره من اقماریه،از اصفهان میره اهواز تو گرمای شصت درجه وسط بیابون کار میکنه. 😣

فقط اون کاربرایی که میان به خانم باردار میگن چرا بچه دار شدی .یا اونایی که میان قربون صدقه پدر یا شوهر خودشون میرن.....

خدا شما رو برای ما حفظ کنه .شماها نبودید تاپیکا به جواب نمیرسیدن.

اصلا استارتر ها فقط به خاطر وجود شماها میان مشکلاتشون رو میگن .

به هر حال ثمره تربیت اوناست و وقتی بچه تنبلی داشتند نباید براش زن می گرفتند در هر حال ما اینجا کمکی ...

خیلی ام از خانواده ها بی اهمیت و بی‌توجهن و بهرحال تو این دورع زمونه هرکی به فکر سیرشدنه شکمه خودشه 

شوهر ایشون باید لکه ی بی عاری رو از رو پیشونیش پاک کنه

ننه بابا چیکار کنن؟ وقتی طرف تن پرور و بی مسئولیته، چه ربطی به اونا داره؟ مرد شده، خانواده تشکیل داد ...

در هر حال ما اینجا کمکی از دست مون برنمیاد ولی اونا می توانند حداقل به نوه شون کمک کنند !

ببخشید عزیزم ولی از مردی که مسئولیت پذیر نیست ۲ تا بچه داری میاری خودتم زیاد آینده بچه هات برات مهم ...

شوهرم اصلا بچه نمیخواست با ایودی حامله شدم . میدونم اشتباهه ولی دیگه شده

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

شوهر بی چاره من اقماریه،از اصفهان میره اهواز تو گرمای شصت درجه وسط بیابون کار میکنه. 😣

قدرش بدون واقعا

قهریم عزیزم

به هرزبونی بلدی ومیدونی تحت تاثیرقرارمیگیره باهاش حرف بزن یخچال نشونش بده بگوچی درست کنم همون دخترچهارسالتوبندازبجونش فکرکنم دعواجواب نده براهمسرت بعدهم اگراونایی توظرف پلاستیکی بودن ترشی هستن بریزشون توشیشه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810