2777
2789
عنوان

شوهرم سرکار نمیره عکس یخچالمون میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12045 بازدید | 224 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز جان شوهرت گوشاد تشریف داره کاریش نمیشه کرد قبل اینکه بله بگی باید ب این نکته توجه میکردی حالا ا ...

مرسی عزیزم بخاطر معرفتت ولی تایپکت بخاطر این نزدم ک بخواد کسی کمکی کنه. همین جوری خاسم درد و دل کنم . اخه این حرفا نمیشه جایی بزنی

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

خیلی بخدا همیشه همین بوده سختی ب خودش نداده هیچوقت

یه سوال چرا باهاش ازدواج کردی 

بعد ازدواج کردی چرا دو بار ازش باردار شدی 

اصلا چرا خودت رفتی سرکار 

وقتشه یکم با مسئولیت بشه دیگه الان پدر دو بچه اس

عموی منم همینجور بوو اوایل ازوواجش همش میخابید تو خونه عمه خام باهاش دعوا کردن ک یاید بری سرکار زنعموم با عمه هام دعوا کرد ک به شما چا فوضولی میکنین ازش حمایت کرد تاالان ک عموم ۶۰ سالشه ههمونجور تو خونه مونده  و بعد زنعموم مثل سگ پشیمون شد ک چرا ازش حمایت کرد 

همسر من دو شیفت سرکاره 

شب هم تو گرمای سگی بندر میره دریا ماهی گیری 

درحالی که بندری نیستیم و به این هوا عادت نداریم ولی برای زندگیمون خیلی تلاش میکنه هر دو مون جای خوش اب و هوا بدنیا اومدیم 

بهتره شوهرتو پرت کنی از خونه بیرون 

دست بابا ننه اش درد نکنه با این پسر تربیت کردنشونمرد مگه دوماه تو خونه میخوابه؟بیل به کمرش خورده یا ...

گشادیه بچه ربط به ننه باباش نداره منم یه دوستم باباش پزشک بود دختره بی نهایت تنبل، یه دوستمم باباش بیکار و معتاد دخترش کار کرد ارشد هم میخوند الان به امریکا مهاجرت کرده. 

فقط فقط بنداز برو خونه بابات جدی میگم

ادم میخاد بسازه میخاد زندگی کنه. من بخاطر این چیزا نمیرم. میگم ک همیشه اینجوری نبوده زندگیمون 

دوسه ماهه اینجوری شده.

من اصلا ادم شکمویی نیسم

شاید چون حاملم و دلم خاس بیشتر ب تغذیه م برسم بهم فشار اومد این تایپکت زدم 

بارداری اولم همش گوشت خروس میخرید برام میگفت نبینم مرغ بخوری هورمونیه. میوه مرتب میخرید همیشه

شانس این بچه ی دومی هس فعلا 🤣

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مرسی عزیزم بخاطر معرفتت ولی تایپکت بخاطر این نزدم ک بخواد کسی کمکی کنه. همین جوری خاسم درد و دل کنم ...

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته با اقتدار و پروبال دادن سعی کن تشویقش کنی منم ی مرد اینجوری تو خونم هست ، یخچالتو سر و سامون بده خالی بودنش به چشم بیاد

مرسی عزیزم بخاطر معرفتت ولی تایپکت بخاطر این نزدم ک بخواد کسی کمکی کنه. همین جوری خاسم درد و دل کنم ...

میدونم ولی اگه خواستی بگو من الان روانم پریشونه درجا انتقال میدم برات پسم نمیخوام امروز ب خودم چهل میلیون خسارت زدم دیگه ی تومن چیزی نیست خواستی میزنم برات 

گلم دست به کار شده دیگه مگه ندیدی اون سازمان بودجه شو که با ۳۰۰هزار میلیارد اختلاس و سابقه زندان

چرا ب پزشکیان چه ربطی داره وقتی طرف بی غیرت تنبل تشریف داره  پزشکیان که نمیتونه برای مردم دونه ب دونه کار بده کار کرون جنم میخواد که بعضی ها ندارن

گشادیه بچه ربط به ننه باباش نداره منم یه دوستم باباش پزشک بود دختره بی نهایت تنبل، یه دوستمم باباش ب ...

گشاد گشاد گشاد تا دلت بخاد🤣🤣🤣🤣

2810